Wpis z mikrobloga

#xiaomi #apple #ios #bekazpodludzi

@kezioezio: jak widze te tagi razem, to juz wiem ze wpis dzbana.
Reklamy w miui mozesz sobie wylaczyc i nie potrzeba do tego adblocka, wgrywania czegokolwiek itd.
Wchodzisz w opcje i wylaczasz, po prostu.

Pisanie tego typu p-----l zeby rozkrecic gownoburze, bez znajomosci tematu, na podstawie jakiegos gownoportalu, to jest dosc mocny strzal w kolano.
  • Odpowiedz
  • 21
@PurpleHaze: No zajebiscie, kupilem sobie nowego iP, przystawiłem do starego i w niecałe 5min mialem skonfigurowany telefon, gotowy do używania z wszystkimi aplikacjami i danymi, a w ksiaomi? W ksiaomi jak w lesie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyciągasz telefon i musisz od nowa system wgrywać bo kupiłeś go z majfriendchina dla zaoszczędzenia 50zl, albo grzebać w ustawieniach, żeby reklamy wyłączyć xD Spoko opcja jak twój czas
  • Odpowiedz
@kezioezio: kupujesz nowego xiaomi, przykladasz do starego po uruchomieniu, jesli ma NFC przerzucasz all i masz 1:1 kopie. Jesli nie masz NFC, musisz sie podpiac po wifi i masz to samo.
I tak od jakichs 5 lat od czasu wyjscia mi4.

Faktycznie jest sie czym chwalic ()

Probujesz krecic gownoburze hurr durr apple lepsze, bo kupiles i potrzebujesz
  • Odpowiedz
Ale to czyja wina, ze tylko Orange obsługuje esim? Przecież to wina operatorów a nie Apple.

@kezioezio: a co mnie to obchodzi jako koncowego odbiorce? Skoro XXX firm potrafi zmiescic slot na dwie karty sim, to dlaczego apple nie potrafi? I moglbym tu krecic jazde teraz ze to gowno telefony, nie maja podstawowej (z mojego punktu widzenia) funkcjonalnosci i ze uzytkownicy daja sie ponizac, czy tez r----c w dupe, bo
  • Odpowiedz