Wpis z mikrobloga

Chce sie zapisać na prawko za miesiąc, pytanie do Panów co mają prawka, czy zapisanie się na prawko będąc zupełnie zielonym (nie znam pzepisów znaków i tp) ma to jakiś sens? to 1800zł kosztruje a nie chce w-----ć kasy w błoto #pytanie #prawojazdy
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChwilowaZielonka: jak zaczynalem to jedyne doswiadczenie w prowadzeniu auta jakie mialem to w wieku 13 lat kiedy jechalismy z-------m malczanem ziomka ojca w polach. Pozniej stalem sie antysmogowy i na sile zostalem zapisany na kurs przez rodzicow, prawko zdalem dopiero po 19 latach zycia, a teraz mam na koncie 500k km i nie wyobrazam sobie zycia bez tych jebiacych 1.9 tdi xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ChwilowaZielonka: prawko mam od 7 lat, sporo tysięcy km zrobionych i teraz bym pewnie nie zdał właśnie przez nawyki xD

Ma kursie uczysz się jak zdać egzamin, nie myl z nauką jazdy, jeździć to się na drodze nauczysz
  • Odpowiedz
@ChwilowaZielonka: po to się zapisujesz na prawko żeby się nauczyć. Jak totalnie nic nie wiesz to nie olewali wykładów i rób dużo testów. Jak szedłem na kurs to też znałem w sumie tylko znaki drogowe i takie oczywiste rzeczy których nie trzeba się uczyć. Teoria za pierwszym, praktyka za drugim.
  • Odpowiedz