Aktywne Wpisy

kontodlabeki +239
doczekaliśmy się zakończenia mordęgi
źródło: pogoda elegancka
Pobierz
pearl_jamik +7
Poznałem fajną dziewczynę na #tinder , taka 8/10 z wyglądu, w głowie też ma poukładane, pracuje w szkole językowej. Gadka się nam klei, było parę spotkań. W końcu doszło do zbliżenia, i okazało się, że ona ma wypukły pępek, alee taki mega brzydki i strasznie mnie to obrzydza. No za każdym razem jak to widzę to z laski 8/10 robi się 4/10 a mi się chce wymiotować. Co byście zrobili
źródło: 9dfa2d3e-467a-4a92-b7ae-ad502509249a
Pobierzczy powiedzieć jej?
- tak 63.1% (344)
- nie 36.9% (201)

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zdane za pierwszym. Nie pękaj masz łatwiej
1. Instruktorowi nie będzie przykro jak go zmienisz na innego. Zapisz się do szkoły, która ma ich kilku żeby mieć możliwość skorzystania z tego prawa - szkoda pieniędzy na robienie kursu z kimś, kto Cię nie potrafi nauczyć
2. Teoria nie jest jakaś super prosta, ale nie jest też p--------a, masz dwie aplikacje - "prawojazdy360" i "zdamy.to" - obie są stosunkowo niedrogie, z każdej z nich nauczysz się na ten egzamin
3. Jak wyjeździsz te wymagane 30 godzin i nie będziesz czuł, że jako tako ogarniasz ("jako tako" - bo nikt z takim stażem nie będzie jeździł dobrze, do tego trzeba znacznie więcej), to pamiętaj że zawsze możesz dokupić więcej godzin, to też nie jest jakiś dyshonor. Nie przesadź jednak i nie dowalaj ich w nieskończoność, od pewnego momentu to nie ma sensu. Ja czuję, że szybsze postępy robię jeżdżąc samodzielnie niż przez te ostatnie kilka godzin kursu. Dlatego im wcześniej podejdziesz do egzaminu, tym lepiej.
4. Pierwszy raz się nie zdaje :P. Znaczy niektórzy zdają, ale nie ma co się na to nastawiać -
szczegolnie gdy mozesz z nim pożartować wtedy to nauka sama wchodzi popełniasz w p---u błędów ale finalnie na egzaminie jedziesz perfekt xd
Teoria jest banalna, nie uczysz się znaków itd robiąc dziesiątki testów wyrabiasz pamięć do obrazków i odpowiedzi
osobiscie miałem 1 dzien na ogarnięcie teorii bo inaczej termin w moim osk by wyparował i zdałem
uzywalem
@EntryMode: to prawda, miałem podobny efekt. Ale ważne jest żeby być w miarę pewnym siebie jak się do tego egzaminu podchodzi. Jeśli czujesz, że nie ogarniasz jazdy, to i tak zeżre Cię stres.
Ja na jazdach bezpośrednio przed egzaminem