Aktywne Wpisy
matluck +741
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 58.1% (484)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 41.9% (349)
Wykop stał się więc tubą propagandową neofaszystów i nacjonalistów. Normalni ludzie nie mają już tutaj czego szukać. To jest efekt braku moderacji i przymykania oczu na mowę nienawiści. @m__b albo nie widzi co się dzieje, albo myśli że problem się sam rozwiąże, albo sam ma poglądy skrajnej prawicy i jest dla nich gotów poświęcić zasięg serwisu.
Czy to że faszyzująca konfederacja ma w Polsce poparcie w okolicy progu wyborczego, a na wykopie grubo ponad 50%, to nie zapala żadnej lampki ostrzegawczej? Większość normalnych ludzi widząc wyrzyg rasistowskich i antysemickich komentarzy nie założy tu konta. Garstka tych którzy walczą z tym hejtem próbując edukować ludzi (#neuropa) to za mało żeby uratować ten serwis od całkowitego przejęcia go przez skrajnie prawicową patologię z syndromem oblężonej twierdzy.
Takie przemyślenie mam od kilku lat, do napisania tego postu skłoniła mnie szybka akcja zakopania znaleziska o bulwersującym ataku neonazistów w Warszawie: https://www.wykop.pl/link/5276349/zaatakowali-aktywistow-gazem-za-bycie-antyfaszystowskim-scierwem/ - to pokazuje doskonale że "dyskurs" na wykopie jest już w pełni kontrolowany przez neofaszystów i skrajnie prawicowych popaprańców.
#wykop #neuropa #4konserwy #gruparatowaniapoziomu #nacjonalizm #moderacja #antysemityzm #rasizm
skończ jęczeć uciśniony komuchu i szanuj tagi
@precz_z_komunia: nie zgadzam się. Z 5 lat temu przy szczycie popularności Korwina było tutaj dużo gorzej pod tym względem
Nigdy nie rozumiałem ludzi wchodzących na portal, który im się nie podoba, by wylewać na niego żale.
Komentarz usunięty przez moderatora
USUŃ KONTO LEWAKU CZEGO NIE ROZUMIESZ, ŻADNEJ PATOLOGII NA WYKOPIE NIE MA
@precz_z_komunia: ta druga wersja jakoś bardziej pasuje xD Akurat nigdy wcześniej na wykopie (a przynajmniej na mirko) nie było takiej popularności lewicowych poglądów, a że główna to w dużej mierze ściek to i zgoda, ale żeby tam zaglądać i narzekać to trzeba mieć poczucie humorq
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
ha tfu na cb