Wpis z mikrobloga

@kluha666: Nie przejmuj się ja na początku zeszłego roku tez rozstałam się z chłopakiem po 4 latach, bo pojawiła się jakaś pierwsza lepsza loszka i w 3 dni go nie było xD Płakałam dwa dni a później uznałam, że po tym co mi powiedział przestałam czuć do niego cokolwiek. I to był najlepszy rok w moim życiu, chodziłam na randki, nikt mnie nie kontrolował.. teraz jestem w szczęśliwym związku, wiec
  • Odpowiedz
@kluha666: Nowy rok, nowe szanse. Nie rozpaczaj, na świecie jest dużo porządnych dziewczyn które na Ciebie czekają ale jeszcze o tym nie wiedzą. Głowa do góry, umyj paszki i ruszaj w miasto.
  • Odpowiedz
@kluha666: Trzymaj się Stary. Mnie dziewczyna rzuciła końcem listopada przez telefon po 4,5 roku związku. Pojechała na erazmusa i się odkochała... duzo by gadać... cały czas się dla niej starałem... Mieliśmy duże plany. Rozpocząłem budowę domu dla nas, myśleliśmy o zaręczynach itd. Przez telefon powiedziała mi, że już tego wszystkiego nie chce. A w październiku zaprosiła mnie na wigilię do jej dziadków.. masa wspomnień i planow które mieliśmy robić po
  • Odpowiedz
  • 2
Albo mi się wydaje, albo p0lki myślą, że życie to jeden wielki bazar czy galeria handlowa. Bo to puszczanie się na lewo i prawo to tak jakby sobie bolce przymierzały, które im wygodniej wchodzą, a człowiek to nie ważny. Stąd te patologie.
  • Odpowiedz
@kluha666: eh czyli nie tylko mój sylwester to porażka i dowiedzenie się po 7 latach, że nagle przestałem być na pierwszym miejscu tylko najważniejsza praca i za pół roku jedzie pracować do nowego oddziału który znajduje się w innym województwie więc trzeba tam zamieszkać, ważne, że kariera się rozwija , samospełnienie itp. a nie można się ograniczać więc elo xD
Jeszcze ostatnio miałem kilka sesji z MDMA, wchuuuj wypłukany z
  • Odpowiedz