Wpis z mikrobloga

Z uwagi że kiedyś spędziłem kawał życia grająć w COD4 na PC, zastanawiam się nad zakupem nowego COD MW na XBOX 1. To były czasy klanów, serwerów dedykowanych z promodem i szukania przeciwnika na IRC. Czy cokolwiek z tego zostało w najnowszym wydaniu? Istnieje opcja zagrania np 5 vs 5 na ustalonych wcześniej zasadach ze znajomymi? Co to Battle pass - to ma coś współnego z mikropłatnościami w grze?

#xbox #callofduty #cod #gry #ps4 #grykomputerowe
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dedyk: mi się gra przyjemnie a w CoDy gram od jedynki. Jedyna rzecz, która mnie potrafi na prawdę #!$%@?ć to #!$%@? camperzy
  • Odpowiedz
@dedyk: klikasz że chcesz grać S&D i szuka Ci kompanów i przeciwników, możesz też zrobić sobie lobby i grać ze znajomkami przeciwko losowym ludkom
  • Odpowiedz
@dedyk: chociaż czekaj, jest jakaś opcja żeby sobie ustawić dowolnie parametry gry, mecz prywatny się to chyba zwie i tam się da grać ze znajomkami w przeciwnej
  • Odpowiedz
@dedyk: a battle pass to coś takiego że kupujesz go za niecałe 4 dyszki i grając wbijasz na nim levele i co level masz jakiś przedmiot, w większości to jakieś niepotrzebne pierdoły typu emblematy czy spraye ale czasem jakiś skin do brońki czy operatora jest albo zegarek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz