Wpis z mikrobloga

Hej, chciałbym wypróbować sporo nowych perfum - davidoff cool water, adg profumo, chanel allure homme sport eau extreme, bulgari aqva amara, mb individuel, hb bottled intense, jpg ultramale, azzaro chrome legend, azzaro wanted, azzaro chrome sport, encre noire sport, ck one shock, versace dreamer, rasasi hawas, rasasi la yuqawam, rasasi daarej, więc poproszę o listy oferowanych odlewek/próbek przez was wszystkich. #perfumy #rozbiorka #odlewki #pytanie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@antek-p: Miałem porównanie, bo oba były w mojej kolekcji.
Azzaro podstawowy to pierwsze perfumy, które spowodowały u mnie ból głowy i obrzydzenie do zapachów na pewien czas, na szczęście miałem tylko próbkę. Natomiast Azzaro wanted by Night jest już 3 poziomy wyżej, lecz uwierz, że kiedy poznasz trochę świata "perfumianego" to zrozumiesz, że to prosty zwykły ulep na wieczór, jednak muszę przyznać, że kobiety go dobrze odbierają.
Oba te zapachy
  • Odpowiedz
@antek-p: Azzaro zarówno wanted jak i wanted by night można nazywać słodkimi ulepami, można tez ich nie lubić ale nazywanie porażką totalną się nie godzi. Oba lubię raz po raz użyć, osobiści wole by Night
  • Odpowiedz
@TomTailor100: Całkowicie się zgadzam. Oba zapachy bardzo przyjemne i łatwe w odbiorze mi również bardziej podchodzi Wanted By Night. Oczywiście, że nie są tak wyszukane i oryginalne ale czasem nie o to chodzi. Przecież to nie nisza a casualowy zapach na wieczory.
  • Odpowiedz
@antek-p: od ręki mam JPG Ultra Male i adg profumo. Cool water, eau extreme i aqva amara przyjdą jutro albo we czwartek.
Poleciłbym jeszcze Spicebomb Extreme, jest w topce zimowych zapachów każdego reviewera na youtube, dobrze się przecina przez chłodne zimowe powietrze a do tego piękny sillage
  • Odpowiedz