Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +170
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +267
#l-------------j
A co do wymienionych pozycji, to większość na spokojnie znajdziesz.
Azzaro Wanted sobie daruj bo to jest totalna porażka.
Azzaro podstawowy to pierwsze perfumy, które spowodowały u mnie ból głowy i obrzydzenie do zapachów na pewien czas, na szczęście miałem tylko próbkę. Natomiast Azzaro wanted by Night jest już 3 poziomy wyżej, lecz uwierz, że kiedy poznasz trochę świata "perfumianego" to zrozumiesz, że to prosty zwykły ulep na wieczór, jednak muszę przyznać, że kobiety go dobrze odbierają.
Oba te zapachy
Poleciłbym jeszcze Spicebomb Extreme, jest w topce zimowych zapachów każdego reviewera na youtube, dobrze się przecina przez chłodne zimowe powietrze a do tego piękny sillage