Jade busem z typem, rozmawia przez telefon i dowiedziałem się o nim już że: - odebrali mu prawko za jazde po pijaku 8 lat temu - 4 lata temu powtórka: jazda po pijaku i odebranie prawka - ma trójkę dzieci, z 3 różnymi kobietami, jedno zrobił gdy był w wojsku (ʘ‿ʘ) Będę zdawał relacje z dalszych sensacji #bekazpodludzi #patologiazewsi ##!$%@?
@AgentGRU: Dlatego zawsze zwracam uwagę, ze rozmowa przez telefon, o ile nie dotyczy nagłej sytuacji jak jakiś pozar- jest niekulturalna, przeszkadza mi i proszę ją zakończyć. I dopóki nie zakończy to stoję na ta osoba i truje dupe i nie dam gadać. Proste. Ale rozumiem, ze lepiej pożalić się na mirko xd
@AgentGRU: Ja z miesiąc temu mijając w busie areszt śledczy miałem okazję usłyszeć dwóch sebixów i dowiedzieć się w której celi, na jakim oddziale i za co przebywał jeden z nich ( ͡°͜ʖ͡°)
@crazykokos no to musisz być bardzo aspoleczna osoba. Bo rozumiem, że jak sobie dwie osoby gadają o obiedzie to też im zwracasz uwagę? Bo rozmowa przez telefon albo face to face to to samo. Smutne w sumie bo ja tam zawsze sobie lubię pogadać z kimś jak jedziemy razem busem. Oczywiście bez konieczności darcia japy na pół autobusu.
@crazykokos no ja przez telefon tez rozmawiam z kimś a nie czymś ¯_(ツ)_/¯ ale ja to dziwny jakiś jestem. Według mnie jeśli nie drzesz japy na pół autobusu to sobie możesz nawet i z pralką przez telefon rozmawiać.
@WhiskeyIHaze: @zbiku90: zachęcam do zapoznania się z etykieta. Mnie wychowano tak, ze zawsze jak wsiadam do komunikacji miejskiej to kończę rozmowę przez telefon. Produkujcie się dalej wykopki, nie chce mi się już odpisywać ( ͡°͜ʖ͡°)
@crazykokos ale czym się różni gadanie z kim przez telefon z gadanie z kimś na żywo? Nigdy się nie spotkałem z czymś takim, żeby nie można było prowadzić normalnej rozmowy przez telefon.
- odebrali mu prawko za jazde po pijaku 8 lat temu
- 4 lata temu powtórka: jazda po pijaku i odebranie prawka
- ma trójkę dzieci, z 3 różnymi kobietami, jedno zrobił gdy był w wojsku (ʘ‿ʘ)
Będę zdawał relacje z dalszych sensacji
#bekazpodludzi #patologiazewsi ##!$%@?
Ale rozumiem, ze lepiej pożalić się na mirko xd
@crazykokos: ale czy ja powiedziałem, że mi przeszkadza? xD cisne bekę z gościa
Oczywiście bez konieczności darcia japy na pół autobusu.
Produkujcie się dalej wykopki, nie chce mi się już odpisywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)