Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
Mam chęć zorganizować grę fabularną w klimacie Gothica. Najpierw chciałbym wiedzieć czy byłoby zainteresowanie czymś takim. Wstępny plan zakłada grę poprzez wpisy na mirko, opisujące ogólne postępy i wydarzenia fabularne, oraz debaty na Discordzie, gdzie będzie większość rzeczy związanych z podejmowaniem akcji/rozwojem postaci/roleplayem. Mechanika jest wciąż w trakcie budowy, ale przygotowałem ankietę żeby wiedzieć w jakim kierunku ją rozwijać i zebrać ewentualne propozycje. Wszystkich chętnych proszę o jej wypełnienie.
Terminu żadnego nie podaję bo wiadomo jak z nimi bywa. Wszelkie pytania zadawać tutaj, postaram się odpowiadać w miarę na bierząco.
[Ankieta]( https://forms.gle/udLQPJ7rrZ8CTqUq6)
#gothicfabularnie
W poszukiwaniu zainteresowanych taguję:
#gothic #glupiewykopowezabawy #gry #grybezpradu