Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +400
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +182
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#ciekawostki #krakow #wroclaw #lodz #warszawa #smog #polska
@SurowyOjciec: to jest tylko wymiana pieca ludzie dalej beda palic swinstwem
Tak strzelam.
Już europejskie kraje śródziemnomorskie są bardziej przyjazne i człowiek się mniej męczy tam przy wyższych temperaturach niż w polskich miastach przy średniej temperaturze 30stopni gdzie już zaczynasz skwierczeć na środku placu.
@T1oo: Kiedyś już o tym pisałem, ale
@Dr_Manhattan: Jakiś błąd może być...
Ale z drugiej strony.
Łódź nie doświadczyła zniszczeń wojennych. Tkanka mieszkaniowa śródmieścia jest taka sama jak w końcówce XIX wieku. W dodatku ani za komuny ani za kapitalizmu nikt się losem mieszkaniowym robotnikow szczególnie
@Dr_Manhattan: Gdzieś to widziałem na wykopie. Możliwe, że to Ty pisałeś.
Wojenną zawieruchę zabudowa Łodzi zniosła z małymi ubytkami. Kopciuchów w mieście jest od groma a smogu nimi spowodowanego nie ma.
Po prostu w Łodzi ze względu na specyficzny układ urbanistyczny wyjątkowo trudno jest s--------ć przewietrzanie miasta. Za kanały przewietrzające służą główne arterie.
@piotras-kbw: Smogu nie ma? xDDD Jest i to jak cholera.
@klaun-szyderca: a to źle zrozumiałem ;)
@DanielPlainview: Dodajcie do tego wykresu średnią jakość powietrza w okresie grzewczym :)
@Kantar: ale mógłbyś przynajmniej wspomnieć że było to efektem polityki jednego dziecka wprowadzonej przez rząd Chin. Nie ma polityki jednego dziecka - nie ma usuwania płodów za złą płeć.
@GoGoPowerRangers: zapomniałeś o konieczności przygotowania posagu dla córki