Aktywne Wpisy
Creamfields +72
Rozczula mnie radość nietechnicznych ludz którzy cieszą się, że AI pozbawi pracy #programista15k
Oni myślą że wtedy inżynierowie zostaną bez pracy, bo nic innego nie potrafią. Otóż nie. Nawet gdyby tak się stało (nie stanie się) to programiści wygryzą ludzi z wszelkich innych, łatwiejszych zawodów (przynajmniej tych nieregulowanych) bo przeciętny programista po miesiącu będzie ogarniał ich robotę lepiej niż nie-techniczni po gównostudiach.
Także jak już chcecie się bać, to bójcie się o
Oni myślą że wtedy inżynierowie zostaną bez pracy, bo nic innego nie potrafią. Otóż nie. Nawet gdyby tak się stało (nie stanie się) to programiści wygryzą ludzi z wszelkich innych, łatwiejszych zawodów (przynajmniej tych nieregulowanych) bo przeciętny programista po miesiącu będzie ogarniał ich robotę lepiej niż nie-techniczni po gównostudiach.
Także jak już chcecie się bać, to bójcie się o
ImHotarti +816
Czy wiedzieliście, że orlen sztucznie zawyżał ceny paliw i okradał Polaków, a teraz także zmniejsza parówki w hotdogach i podnosi ich ceny aby dalej wyzyskiwać ludzi?
#orlen #bekazpisu #afera #bekazbialka
#orlen #bekazpisu #afera #bekazbialka
W Boże Narodzenie wyjechałem do rodziny. Przez Messenger moja dziewczyna poinformowała mnie o tym że jest w ciąży ze mną. Dziś się z nią widzę. Kompletnie nie wiem jak się zachować, jestem totalnie skołowany, boję się o tym powiedzieć rodzinie bo wiem że wyjdzie awantura, nie wiem też co chce z tym zrobić dziewczyna, jesteśmy dopiero od 3 miesięcy razem. Jak to rozegrać, tak naprawdę chciałbym przespać kolejny miesiąc.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla młodzieży](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: Najpierw dorośnij ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tytanowy_Lucjan: może sam się tam wybierz że sobą, do okna życia na pewno się już nie zmieścisz
A dziewczyna mam nadzieję że zachowa resztkę rozumu i nie zrobi głupstwa. Posiadanie dzieci to dar i przywilej. Piszę to choć pewnie żaden wykopowy pustak tego nie zrozumie.
@zielonestopylucyfera: @Sweet_acc_pr0sa: wycieczka na Słowację jest właśnie wzięciem odpowiedzialności.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Poza samą rezygnacją z wychowania jest jeszcze rezygnacja z ciąży, do której zachęcam opa.
Lepiej jechać na Słowację, niż sprowadzać na świat niechciane dziecko.
Argument oddania do adopcji też do mnie nie przemawia, bo ciąża to duże obciążenie dla organizmu.
@2xpapanalepiku: XDDDDDDDD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Następny geniusz. Jak dziecko jest niechciane to aborcja jest wzięciem odpowiedzialności ;)
@2xpapanalepiku: pieluszkowe zapalenie mózgu? Żeby mieć dziecko wystarczy dwoje nieodpowiedzialnych nastolatków ruchających się po imprezie bez zabezpieczenia, a Ty będziesz opłatał o przywileju. Może dla Ciebie Twoje dziecko było darem, ale generalizujesz
@piachu: nie! To jest moja obserwacja życia. A ty albo jesteś młody albo tego życia jeszcze nie musiałeś brać na poważnie. Wszystko przed tobą i twoimi kolegami.
@2xpapanalepiku: Skończyły ci się argumenty (a raczej nigdy ich nie miałeś) więc zaczynasz #!$%@?.
Jestem 35+ i mam dwójkę dzieci.
Komentarz usunięty przez autora