Wpis z mikrobloga

@Anonimizator69: jakbym się dowiedziała, że facet tak mnie testuje to obaj z testerem dostaliby ostrego kopa w dupe...

Myślę że większość szanujących się osób też by tak zrobila - więc jeżeli nie chcesz rozwalić związku bezpodstawna zazdrością to się nie opłaca
.
  • Odpowiedz
  • 1
@agaja Ja nie jestem w żaden sposób zazdrosny. Po prostu ostatnio #rozowypasek sporo szaleje. Pozakładała jakieś Instagramy i c--j wie co jeszcze. Poblokowała telefon, gdzie wcześniej zapierała się, że tego nie zrobi, bo nie ma nic do ukrycia itp., chociaż ja nawet jej nigdy nie zaglądałem.
  • Odpowiedz
@Anonimizator69: zakładając nawet, że coś tam kręci - to raczej robi to z konkretną osobą. Więc jakis obcy chłop by raczej nic nie zdziałał.

To chyba lepiej detektywa zatrudnić, skoro masz podejrzenia.
  • Odpowiedz
@agaja: Szanująca się osoba ufa, ale kontroluje. Skoro widać zmiany w zachowaniu, to trzeba sprawdzić, czy coś jest nie tak niż później dowiedzieć się, że "to tylko kolega" puka twoją różową. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@agaja Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Już zbyt wiele było tutaj historii "to tylko kolega", a potem się kończyło na skakaniu na bolcu...
  • Odpowiedz
  • 1
Strzeżonego Pan Bóg strzeże

@Mathas To akurat głupie powiedzenie. Czemu ktokolwiek chciałby być z kimś, kogo trzeba pilnować żeby nie dopuścił się zdrady?
Można sprawdzić podejrzenia, ale pilnować? To brak szacunku dla samego siebie.
  • Odpowiedz