Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +156
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Mirki!
Potrzebuję sklep z piwem gdzie kupię dzisiaj p--o bezalkoholowe jakieś dobre i jakieś bezglutenowe. Mavie coś?
@portas91: Lepiej od razu się samej wody napij. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@StaryWilk: Śmieszny żart. Nie myślałeś o karierze w polsich kabaretach?
@StaryWilk
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol
Moja dziewczyna ma chorą tarczyce i nie powinna glutenu, a ja jem antybiotyk. To znaczy, że nie powinienem pić piwa wcale?
Ja p------e. Swrio mavie n------e w deklach niektórzy...
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Dziękuję, a wiesz, że się nawet nie zastanawiałem, ale pomyślę, dzięki za radę. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@portas91: No to po co się upieracie przy piwie, bezalkoholowe smakuje jak szczyny to nawet piwa nie przypomina. Bezglutenowego nie próbowałem ale pewnie jest jeszcze gorzej w końcu gluten jest w zbożu z którego ważą p--o, więc jak zabierzesz z piwa a-----l, gluten to co zostanie woda z chmielem?
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Och, ale się wujek dobra rada znalazł, pyszna rada wujku. #pdk
@StaryWilk: Twoja rada lepsza wchuj marny kabareciarzu.
Dodatkowo są odmiqny zbóż, które nie zawierają glutenu, a w przeciwieństwie do pizzy nie jest on wymagany w piwie...
@StaryWilk: Widać, że g---o wiesz.