Wpis z mikrobloga

29537,24 - 2,05 = 29535,19

Dzisiaj króciutko, chociaż potencjał był... meszki mnie zeżarły i musiałem sp... :)

Po drugie - najgorsza jak do tej pory kolka jaka mnie złapała podczas biegania... WTF? Za szybko zacząłem? Nie jadłem przed biegiem (oprócz banana ze 40 minut wcześniej)

http://www.endomondo.com/workouts/221363104/9370427

#sztafeta #biegajzykopem #biegowyrownik #runforrestrun

Aha i zacząłem dzisiaj (już po wstępnym teście) #100pompek i brzuszki. Mam wciągnąć stejka, czy jakieś inne białko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
@jack-lumberjack: jak chcesz zrzucić kilogramy, to po ćwiczeniach (pompkach) zjedz jabłko albo banana i popij z 1.5 litra wody na zalanie :) a jak chcesz budować masę to jakiegoś kuroka czy inne białko
  • Odpowiedz
@jack-lumberjack: kumpel taką wyznaję filozofię - po siłowni je mało i to głównie owoce - faktycznie chudnie. Nie znam się na tyle, żeby ocenić czy to zdrowe czy średnio. Osobiście po siłowni nie dałbym rady czegoś konkretniejszego nie zjeść :) ale też chudnąć nie chudnę...
  • Odpowiedz
@jack-lumberjack: o! ja ważyłem w maksie 104 kg, przy takim samym wzroście. Ale to było jakieś 3 lata temu. Potem przez dwa lata chodziłem do pracy i z powrotem zamiast jeździć samochodem, to zrzuciłem do 92, potem poniżej tego. Dzisiaj przed biegiem ważyłem 86, po biegu 85. Celuję w 82...Za namową znajomka założyłem prowadzę plik w excelu i wpisuje do niego bez sciemy wszystko co zjadlem danego dnia. W niedziele zrobie
  • Odpowiedz