Aktywne Wpisy
Clefairy +325
Pierwsze efekty współpracy Konfederacji z PiSem mamy już za sobą.
Konfiarze obronią Ziobre w sejmie, a Ziobro na wniosek Ordo Iuris (żona Bosaka) wypuści z więzienia neo-nazistkę bez żadnego legalne trybu, który by na to pozwalał.
Teraz wariatka, która zaatakowała kobietę wraz z kolegami z Młodzieży Wszechpolskiej w celu wyrwania jej torebki z zawartością jest nazywana patriotką i obrończynią katolickich wartości.
Ciekawe kiedy wam wreszcie obniżą podatki i zlikwidują ZUS.
#konfederacja #
Konfiarze obronią Ziobre w sejmie, a Ziobro na wniosek Ordo Iuris (żona Bosaka) wypuści z więzienia neo-nazistkę bez żadnego legalne trybu, który by na to pozwalał.
Teraz wariatka, która zaatakowała kobietę wraz z kolegami z Młodzieży Wszechpolskiej w celu wyrwania jej torebki z zawartością jest nazywana patriotką i obrończynią katolickich wartości.
Ciekawe kiedy wam wreszcie obniżą podatki i zlikwidują ZUS.
#konfederacja #
Krs90 +251
#krakow #wypadek #bezpiecznieszybkajazda
Fiu fiu, szybko ale bezpiecznie pamiętajcie ziomeczki, z fartem elo.
Fiu fiu, szybko ale bezpiecznie pamiętajcie ziomeczki, z fartem elo.
@kapuczina_corki_somsiada: mmhm..
@kapuczina_corki_somsiada:
Zdradzę ci tajemnicę. Obecnie konsola kosztuje $100 :)
Do kosztów konsoli musimy dopłacić koszt korzystania z usług online
Poza tym problemy z kompatybilnością z starszymi grami
A i kto mówił, że za kompa trzeba zapłacić 1000$, za 250 z używek można mieć w miarę mocną maszynę, którą można jeszcze wzmocnić
"Ale na konsoli siadasz, odpalasz grę i ci działa"
Sporo gier ma rekomendowane ustawienia graficzne i rozdzielczościowe, wystarczy więc je zaakceptować i jazda
"Ale
@Maksuu: Xbox ma wsteczną kompatybilność. PS5 też ma zapowiedzianą.
Na konsoli kupisz używaną grę, przejdziesz i ją odsprzedasz. Tracąc na tym śmieszne pieniądze.
@kapuczina_corki_somsiada:
No właśnie niekoniecznie. W kompie za 1000$ wyglądają lepiej.
Ja jestem zdania, że każdy niech gra na czym chce i nie narzuca innym swojego zdania.
@kapuczina_corki_somsiada: Tia bo na konsoli sobie pogram w strategie....
1. Taki topowy xiaomi ma wszystko lepsze od iphona tzn wszystkie bebechy, aparat i soft. Nie wiem jak z ekranem ale możliwe że słabszy. Nie ma natomiast modnego logo, odnośnie wyglądu to kwestia spora. Działa wyśmienicie zapewne tak samo jak iphone
2. Tymczasem mój Xbox one x działa jak gówno, uruchamia się 4 minuty, wyświetla gry w 30
@greenbong: skislem choć aparat ma lepszą czułość, to fakt
@greenbong: XDDDDD na papierze i w "niezależnych testach"
Po pierwsze wytrzymałość, ojciec używał 5s nawet po tym jak mu wpadł do kałuży i przez trzy dni nie
PS. Mam też kompa za 9k, więc wojenki mam w dupie wasze ale nie ładnie kłamać.
@kapuczina_corki_somsiada: Nie chcę burzyć kolorowej narracji, ale mało kto kupujący stacjonarkę za własnoręcznie zarobione pieniądze używa jej tylko do grania w gry.
Zdjęcia i filmy są jakości lepszej niż wiele tanich nowych telefonów.
nie jestem jakims fanboyem, ale jestem po prostu z iphone zadowolony i raczej nie widzę powrotu na androida.
Owszem jeśli ktoś korzysta z jakichś
Nie przejdę na konsole bo (pomijając nawet podstawowe rzeczy jak jakość gry) to nie stać mnie na zakup ori gier za 200-300zl :)
@kapuczina_corki_somsiada: XD XD XD XD XD. Poczytaj sobie jakie komponenty wchodzą w skład konsol i co ile lat wydają wersje PRO, bo sprzęt za szybko się starzeje w stosunku do PC.