Wpis z mikrobloga

na anatomii zjadlem zeby

@xyz23: A to mnie uspokoiłeś, myślałem że bebech nie był intencjonalny. ;) Chodzi o to, że drobna budowa twarzy nie koresponduje z szeroką talią. Być może to kwestia wrażenia jakie powstaje przez brak ramion.

sie kompletnie nie spodziewalem

Sorry, nie wiedziałem, że pokazujesz rzeczy idealne i jesteś absolutnym autorytetem.
  • Odpowiedz
@Bartholomew: spoko, dzieki za feedback, bedzie dobrze :) nie sa to rzeczy jakies mega wymagajace zebym prosil o krytyke, ale dobrze znac czyjes zdanie co nie znaczy, ze sie z nim zgadzam. Anatomie znam dosc dobrze, bo mecze ja od wielu lat pozatym lubie anatomie sama w sobie. Zwykle prosze o korekty w przypadku hard surface, bo designersko nie jestem w tym dobry, organike w miare ogarniam.
  • Odpowiedz
@teflon_z_patelni_mi_smakuje Serio - uważam, że praca jest rewelacyjna. Moja uwaga na temat propozycji wynika najprawdopodobniej tylko z tego, że model nie ma rąk. (I tak, nie chce mi się wierzyć, że ktoś kto przykłada tyle uwagi do szczegółów zawala coś tak podstawowego jak proporcje). :) Czekam na relację z postępów.
  • Odpowiedz