Aktywne Wpisy
Bernenski +118
Mija prawie rok od marzeń naszych wspaniałych spadkowiczów. Zgodnie z ich przewidywaniami kredytobiorcy są masowo licytowani. Pastibox kupił nieruchomość 50% taniej.
@haha123 miał zamiar nawet kupić kilka nieruchomości, na szczęście udało mu się kupić taniej przynajmniej jedną.
Wszystko się sprawdziło xD
Spokojnie chłopaki, jeszcze tylko rok na wynajmie i na pewno się uda ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#kredythipoteczny #nieruchomosci
@haha123 miał zamiar nawet kupić kilka nieruchomości, na szczęście udało mu się kupić taniej przynajmniej jedną.
Wszystko się sprawdziło xD
Spokojnie chłopaki, jeszcze tylko rok na wynajmie i na pewno się uda ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#kredythipoteczny #nieruchomosci
Kapitalista777 +146
Znana feministyczna działaczka. Twierdzi, że 20% Półek zgwałcono. Działa na rzecz tego, by to mężczyzna udowadniał niewinność, a nie jemu winę.
I zobaczycie, że prędzej czy później im się to uda.
#4konserwy #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #bekazlewactwa #patologiazewsi
I zobaczycie, że prędzej czy później im się to uda.
#4konserwy #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #bekazlewactwa #patologiazewsi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@jepanseque: Wy myślicie że te seriale to się za darmo produkuje i kogoś stać żeby rozwlekać produkcje na milion odcinków?
Czyli ten musiał być wystarczająco dobry.
Nic innego nie tłumaczy, czemu tylko 8 odcinków po 1h.
Platige Image powinno próbować jeszcze Twardowskyego z "Legend Polskich" przekuwać na film pełnometrażowy.
@advert Oczywiście, że tak. Tylko trzeba po pierwsze wierzyć w sukces i chcieć go odnieść. Co do producentów wiedźmina to mam wrażenie że maksymą było "Kupiliśmy tanio znane IP. Zobaczymy czy jak #!$%@? maniane po taniości to ludziom będzie się podobać"
Otóż nie, nikt teraz nie chce oglądać tasiemców, i żaden producent nie będzie ich produkował, bo to nieopłacalne. Zmieniają się aktorzy, trendy, publika, po prostu nie da się utrzymać zainteresowania na długo. Jakie znasz seriale dłuższe niż 5-6 sezonów, z których te
Szczególnie ze GoT dysponował o wiele wiekszym budżetem niż Wiedźmin.
Ja się cieszę, że to jest tak podobne do opowiadań. Właśnie ta forma mnie urzekła w książkach. Serial mimo wszystko jest baardzo podobny do książki, obejrzałem już setki skopanych adaptacji różnych książek i to nie jest jedna z nich.