Aktywne Wpisy

#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
źródło: bf568f348e194252b27636d27c505de5
Pobierz
Serendipity_ +19
Nie, to być nie może! 6 lat podstawówki, 3 gimnazjum i 3 liceum. Potem 3 bite studiów, dyplom z wyróżnieniem. CV wysyłane od pół roku i nawet odpowiedzi żadnej nie ma- jakby ktoś mi dał w mordę. Ja p------ę k---a.
#programista15k #programowanie #studbaza
#programista15k #programowanie #studbaza

Ta cała showrunnerka to miernota, która nie wiem dlaczego stała się tak popularna. Ja ledwo co rozumiem niektóre wątki a znam książki dość dobrze. Co ma powiedzieć osoba która nie zna sagi całkowicie... Gra o tron była przyjemna dla widza niezaznajomiony z książkami, a tu jest taki chaos, że co chwilę muszę sobie przypominać czy cofnęliśmy się w historii czy nie
źródło: comment_j9FtpN12HubA6ptN8B5cRguDaQajvzvi.jpg
Pobierz@CptPsyh: Faktycznie, osoba nie znająca książek może mieć problem, ale jeżeli piszesz, że książki czytałeś, a mimo to, po pierwszych odcinkach nie potrafiłeś się odnaleźć w nili czasowej, to sorry, ale z tobą jest coś nie tak.
Komentarz usunięty przez autora
Polakom to g---o do mordy wcisnął i będą mlaskać jakie dobee
@Kauabang: ale ja o tym wiem ,czemu to do mnie jest ? XD
Musisz mieć IQ kokosa ¯\_(ツ)_/¯