Aktywne Wpisy
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #trauma
Poznałem ciekawą tinderówkę. Ogólnie, to jakby łatwo z nią idzie ale nie wiem, czy chcę to kontynuować. Mniejsza o to, kwestia dotyczy czego innego. Ma kilka słabych punktów i jestem ciekawy, jak mogę je wykorzystać:
1) Bierze Benzodiazepiny
2) Chodzi do psychoterapeuty albo psychologa
3) Złe relacje z ojcem, możliwe że toksyczna matka.
4) Przeszłość z chłopem uzależnionym od narkotyków.
5) Brak wykształcenia wyższego, brak statusu
Poznałem ciekawą tinderówkę. Ogólnie, to jakby łatwo z nią idzie ale nie wiem, czy chcę to kontynuować. Mniejsza o to, kwestia dotyczy czego innego. Ma kilka słabych punktów i jestem ciekawy, jak mogę je wykorzystać:
1) Bierze Benzodiazepiny
2) Chodzi do psychoterapeuty albo psychologa
3) Złe relacje z ojcem, możliwe że toksyczna matka.
4) Przeszłość z chłopem uzależnionym od narkotyków.
5) Brak wykształcenia wyższego, brak statusu
Bipolar- +157
Głosując na Mentzena wpuścicie do sejmu ludzi, którzy z dumą podpisują się pod hasłem "Europa dla białych, a reszta do wora i wór do jeziora". Konfederacja to nie tylko kilka najpopularniejszych, względnie umiarkowanych twarzy, które brylują w mediach, ale także masa takich "potworków" które siedzą w strukturach lokalnych. Jeśli konfederacja zdobedzie ~15%, to do sejmu może wejść nawet kilkadziesiąt ludzi o takich poglądach. Dlatego na konfederacje nie wolno głosować.
#konfederacja #bekazkonfederacji #
#konfederacja #bekazkonfederacji #
- Hej, widziałem filmik jak twoja mame rozmawiała z Majorem o wkładaniu palca do cipki. xD
Na jego miejscu zapadłbym się pod ziemię...
#kononowicz #patostreamy