Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie rozumiem jak moi koledzy z pracy (zarobki 5-6k netto - Polska C), mogą mieszkać z dziewczynami pracującymi w McDonalds albo innym Pepco. Przecież tam dają minimalną, to nawet nie wystarczy na podzielenie się kosztami życia 50/50. Księżniczka jest zmęczona, więc miś musi zamówić pizzę czy sushi, bo inaczej nie ma czego zeżreć. Księżniczka prawa jazdy i samochodu nie ma (bo i za co...), więc miś wozi jej dupę, tankując i utrzymując samochód. Księżniczka na wakacje by pojechała, ale nie jak robaki nad polskie morze, księżniczce Chorwacja się marzy - miś zapłaci. Miś robi prezenty na wszelkie urodziny/imieniny/inne okazje, biżuteria, pierścionki i inne #!$%@?-muje - ona misiowi kupi piwo i zrobi hehe loda. Misio po robocie siedzi w laptopie, uczy się nowych technologii, rozwija się jakoś. Księżniczka siedzi w świątecznych skarpetach, #!$%@? w simsy i o wszystko się czepia. Miś co jakiś czas musi wysłuchiwać, że inni już są po ślubie, albo chociaż się oświadczyli... [*]

Wasze związki też tak wyglądają? Bo jak tak, to wcale nie żałuję, że nigdy nikogo nie miałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 104
  • Odpowiedz
@mus_tang: ale w Polsce ciężko jest wydawać w euro. Musieliby sobie wypłatę przewalutować i wpłacić np. na revoluta i nim płacić w sklepach. Jaki to ma sens? Nie wiem. Jeżeli się zarabia i wydaje w tej samej walucie to nie ma potrzeby przeliczać na inną walutę.
  • Odpowiedz
OP: @MangoZjem: Jaki mam problem? Nakieruj jakoś, będzie łatwiej z tym walczyć... ;) Ciekaw jestem co mi zdiagnozujesz. I dopóki nikt nie atakował mnie, bo nigdy nikogo nie miałem, to też nikogo nie atakowałem ad personam.

@Shely: Krótko mówiąc, chcę aby nie była spasiona i sama się utrzymywała. To tak dużo? Przecież to podstawa podstaw.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
OP: Uprzejmy zwyrodnialec: Szkoda strzępić ryja. Najwięcej jadu wylało się od tych, co sugerują mi problemy ze mną. Takim jestem #!$%@? i #!$%@?, że niechciałbym nikogo utrzymywać za własne pieniądze. Oj ja biedny, będę sam całe życie. xD No pewnie #!$%@?, może powinienem sobie znaleźć loszkę z bombelkami...;)

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
OP: @mus_tang: Człowieku, ale o jakiej ciąży ty tu piszesz. xD Co jeśli ktoś nie chce mieć dzieci?

Radzę się zastanowić nad tym co ci tu napisałem, bo na razie tkwisz w jakieś banieczce pt "beciaki", "księżniczki" i "związku chcę, ale partnerskiego ze szczupłą dziewczyną". Łejk ap.

A co w tym jest złego? Nazywam rzeczy po imieniu. Facet, który jest w związku tylko ze
  • Odpowiedz
LuksusowyDewiant: Najpierw podkreślę że piszę anonimowo bo konto usunęłam.
Jeśli związek wygląda tak że loszka sobie leży i nic nie robi tylko czeka aż niebieski przywiezie kaskę i pizzę bo znowu obiadu nie ma, a na podłodze leżą okruchy od tygodnia no to wiadomo że związek to kupa. Ale nie widzę nic złego gdy kobieta zajmuje się domem, a niebieski pracą. Tymbardziej gdy taki układ pasuje obu steoną. Mój niebieski pracuje
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@AnonimoweMirkoWyznania: dobra odpisałam 2/10
Mam przyjaciółkę która zarabia 4k a jej narzeczony 15k i się umieją szanować, mają tam swoje pasje i tak dalej xd postrzeganie po przez zarobki jest tak słabe... Wiele osób inteligentych i interesujących nie ma świetnych zarobków :) calm down
  • Odpowiedz