Aktywne Wpisy
wykop +26
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +173
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Jeżeli popyt będzie spadał, to zmniejszenie podaży po halvingu może jedynie podtrzymać cenę ale tylko na chwilę. Osobiście jestem zwolennikiem czarnego scenariusza, że ten halving na BTC skończy się tj. ten na LTC, czyli na dnie.
#bitcoin #kryptowaluty
@megaloxantha: Moim zdaniem - shitcoiny powoli odpuszczają. Pewnie za 5 lat dalej będą istnieć, ale będą jeszcze słabsze niż teraz.
@megaloxantha: No ok, ale to 30 dolarów rocznie za zamrożenie 3941 dolarów (przy aktualnym kursie). Czyli nikt nie będzie specjalnie kupował ETH, by stakeować raczej?
po to jest sharding, zk sync itd. żeby to mogło urosnąć ponad 1000 razy
Nie wiem czy 10M to stakujące osoby (?) czy stakeowane ETH. Jeśli osoby daje 1.5 dolara dziennie, czyli ok. 550 dolarów rocznie.
Oczywiście mówimy tutaj o aktualnej sieci. Chyba, że gdzieś jest jakiś błąd.
320 000 000 jest potrzebne dla 10 milionów osób, ale Ethereum (według CMC) jest tylko 1/3 wygenerowanych
10M stakujących eth.
Lepiej by było gdyby np. taki Tezos miał realną szansę na zdobycie adopcji, ale nie widzę tego.
@megaloxantha: To już lepiej RSK, wtedy pieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu - Ethereum w Bitcoinie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Taki konsensus