Wpis z mikrobloga

#komputery #internet #upc #kiciochpyta
Na speedteście pokazuje mi że mam prędkość w okolicy 43 Mbps podczas gdy według umowy powinienem mieć chyba 100 czy 150 nawet. Niestety korzystam z wi-fi i gównomodemu podpinanego przez USB, czy to może być powodem czemu mam tak słaby internet, ewentualnie może router, czy po prostu dostawca leci w kulki?
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TotalDisaster: Jeszcze dobrą opcją byłoby przetestowanie u ciebie takiego adapterka 5GHz jeśli jakiś twój znajomy by go posiadał i mógłby na chwilę użyczyć. Niejmniej jednak u mnie wymiana na inny wniosła sporą zmianę na +. Nie ma za co!
  • Odpowiedz
@Creative3000: Dam dam, ale kurde akurat ten który chce to w prawie całej Warszawie go nie ma w sklepach xddd Zamówiłem na dostawę w pobliskim sklepie i mam czekać do 3 dni roboczych. Jest dostępny gdzieś na Włochach ale panie, nie chce mi się tam jechać.
  • Odpowiedz
@Vasek: @Creative3000: @Vasek: @Snaki: @kapuczina_corki_somsiada: @PustyCzlowiek: @Norskee:
PANOWIE MAMY TO
Zainstalowałem nowy modem, jeszcze nic nie ściągałem ale odpaliłem speedtesta no i siup, z 43 na 350 XD
Specjalne podziękowania dla kolegi @Creative3000 , może na wyprzedaży będziesz chciał jakąś tanią gierkę ze steam? Bo gdyby nie Ty to nadal byłbym na ciulowym internecie :D
TotalDisaster - @Vasek: @Creative3000: @Vasek: @Snaki: @kapuczinacorkisomsiada: @Pust...

źródło: comment_fzBSFD3NbR8Ja1mr6kuCmaNk5NvgUdxG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@TotalDisaster: Po prostu lubię pomagać w takich sprawach.Jako,że się trochę na tym znam, to zawsze komuś doradzę w miarę możliwości i posiadanej wiedzy :D Nie było innej opcji jak poprawa prędkości dzięki nowemu adapterowi i przełączeniu na 5GHz! :)

Hmm jakąś gierkę mówisz. Sam nie wiem. Jestem niedzielnym graczem jeśli chodzi o gry :P
  • Odpowiedz