#anonimowemirkowyznania Cześć. Niedługo zmieniam pracę na #programista15k, zastanawiam się nad jakimś fajnym "gadżetem" czy czymś czym mógłbym przywitać w jakiś sposób innych pracowników. Zazwyczaj jest tak że dużo osób odwiedza nową osobę przy jego biurku. Zastanawiam się nad jakiegoś rodzaju gierką która trwałaby max minutę, coś co pozwoliłoby zaangażować taką osobę w coś poza powiedzeniem sobie "Cześć". Myślalem też żeby (jeśli byłaby to gierka) puścić później podsumowanie z rankingiem (np. podawaliby login jak na starych automatach gdzie były literki A A A A i trzeba było zmienić na coś). Pierwsze pomysły były na jakąś gierkę zręcznościową, typu używaj strzałek/myszki aby coś ominąć. Myślałem aby może użyć arduino i coś z tym pokombinować. Macie jakieś propozycje?
@AnonimoweMirkoWyznania: jeżeli jesteś inżynierem, informatykiem, czy innym poważnym człowiekiem na poważnym stanowisku, to najlepiej zrobisz nie pajacując na siłę. A zmiany pracy na lepszą, gratuluję.
zastanawiam się nad jakimś fajnym "gadżetem" czy czymś czym mógłbym przywitać w jakiś sposób innych pracowników
@AnonimoweMirkoWyznania: daj spokój, bo w najlepszym wypadku wyjdziesz na dziwaka, a w najgorszym na nudziarza. Chcesz się wkupić - kup dużą pizzę i zaproś głośno do częstowania się, będziesz swój chłop od ręki.
OP: @bartd @rotflolmaomgeez: każdy już dostanie coś. Chyba były to pączki, i będą na biurku. @JerzyDabczak: to ja nie wiem w jakiej Ty firmie pracujesz że tak sztywno tam jest. xd Nie polecam. Ja idę do młodego i dynamicznego zespołu.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: Ty idziesz tam do pracy czy po nowych znajomyc? Jak bardzo chesz to kup 2 kilo cukierków i nasyp do jakiejs miski i postaw na biurku.
Cześć. Niedługo zmieniam pracę na #programista15k, zastanawiam się nad jakimś fajnym "gadżetem" czy czymś czym mógłbym przywitać w jakiś sposób innych pracowników. Zazwyczaj jest tak że dużo osób odwiedza nową osobę przy jego biurku. Zastanawiam się nad jakiegoś rodzaju gierką która trwałaby max minutę, coś co pozwoliłoby zaangażować taką osobę w coś poza powiedzeniem sobie "Cześć". Myślalem też żeby (jeśli byłaby to gierka) puścić później podsumowanie z rankingiem (np. podawaliby login jak na starych automatach gdzie były literki A A A A i trzeba było zmienić na coś). Pierwsze pomysły były na jakąś gierkę zręcznościową, typu używaj strzałek/myszki aby coś ominąć. Myślałem aby może użyć arduino i coś z tym pokombinować. Macie jakieś propozycje?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla maturzystów](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: daj spokój, bo w najlepszym wypadku wyjdziesz na dziwaka, a w najgorszym na nudziarza. Chcesz się wkupić - kup dużą pizzę i zaproś głośno do częstowania się, będziesz swój chłop od ręki.
@JerzyDabczak: to ja nie wiem w jakiej Ty firmie pracujesz że tak sztywno tam jest. xd Nie polecam. Ja idę do młodego i dynamicznego zespołu.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora