Wpis z mikrobloga

@SlenderCzester: moja ciocia znalazła modem ostatnio ten taki modem co trzeba dzwonić i buczy. Starszy ode mnie

A ja nawet nie wiedziałam do czego to bo dziecko neostrady here XD i zafascynowana oglądałam jak to działa XDDDDD
  • Odpowiedz
@SlenderCzester: ja miałem coś ”lepszego” - SDI ( ͡° ͜ʖ ͡°) Działało to to po porcie COM, miało prędkość 2x większą niż modem i było pierwszym stałym łączem do zastosowań domowych w TP SA
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@SlenderCzester: miałem, nigdy nie odebrał nawet 1bita danych bo się okazało, że mój dom jest podłączony do centralki czy jak to się nazywa, nie tej 50m od mojego domu a kilka km dalej. Technik tpsa stwierdził że tam jest taki b----l że on się tego nie dotyka bo i tak cud że telefony nam na wiosce działają xD ech wspaniałe czasy tpsa, kiedyś to było xD
  • Odpowiedz
@Gr3gor: Najlepsze, że to tepsa dała d--y z tym swoim g---o-programem. Jak sam sobie ściągnąłeś sterowniki (możliwe, że one nawet gdzieś tam były na płycie co dawali) i skonfigurowałeś połączenie używając windowsowych kreatorów to działało całkiem stabilnie.
  • Odpowiedz