#wykopskubietotalizatora kurna czułem się jakbym pierwszy raz kupował kondomy. -czy ma Pani ta zdrapkę w przedziale od 40000 do 45000? I zrobiłem się cały czerwony #heheszki
@readme_txt: no patrz, ja się tak zastanawiałam jak ludzie wybierają sobie te przedziały. Zawsze mi się wydawało, że na chybił trafił dają i tyle. Normalnie można poprosić o konkretny przedział/kolor i babka szuka?
@readme_txt: polecam znaleźć sobie punkt gdzie wszelkie "udziwnienia" są normalnie traktowane przez sprzedawców. Mi się udało i kobietki mi już nie robią problemów, same zagadają, pomarudzą na Lotto, jakimś gratisem zarzucą (✌゚∀゚)☞
@readme_txt: dużo zależy od kolektury. W jednej już przy prośbie o to, czy dana zdrapka jest w wersji szarej czy fioletowej, po otrzymaniu odpowiedzi - w szarej, powiedziałem, to dziękuje. Spytałem o inną zdrapkę w danej wersji, otrzymałem odpowiedź - bierz człowieku coś, masz tu jakąś za 5 zł - odpowiedziałem, że dziękuje, ale nie chcę takiej zdrapki i poszedłem do innej. Jak się okazało ta najbliżej domu (z racji
-czy ma Pani ta zdrapkę w przedziale od 40000 do 45000?
I zrobiłem się cały czerwony #heheszki