Aktywne Wpisy
mrocznegacie +365
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Trzesidzida +746
p0lka nr1 - posiadająca faceta od niespełna pół roku, który ją rozdziewiczyl jakis miesiac temu, ocierała się na ch00ju każdego niebieskiego jakiego spotkała, na siłę wyrywając jednego z nich , defacto Ukraińca , najpierw się z nim przelizala na parkiecie a potem zawinęła na chatę gdzie uprawiali s--s , pękła im guma a on zalał formę xDD aktualnie szuka tabletki 72 po i zastanawia się czy powiedzieć o tym swojemu partnerowi
p0lka nr2 - nie posiadająca żadnego faceta z powodu ogromnych wymagań jednocześnie będąc 2/10 . Zrobiła to samo co powyższa chwaląc się na grupie studenckiej nocą z brudnym Ukraińcem który niepanimaju. Ogólnie osoba która średnio daje d--y raz na tydzień innemu jednocześnie chlip chlip gurwa dzie ci prawdziwi faceci chlip.
Koleżanka oczywiście szkalowała mocno dziś te p0lki i nie ma problemu z nazwaniem rzeczy po imieniu .
#rozowe, które bronią #p0lka przed szkalowaniem, możecie mi odpowiedzieć po co to robicie?
#p0lka #s--s #zwiazki #patologia #studia #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
mam wrażenie, jakbyś zazdrościł tym Ukraińcom... to o to chodzi?
Ta druga jeszcze nie robi na mnie wrażenia, sama sobie robi krzywdę, ale ten pierwszy k-------n to porażka, współczuję facetowi.
ja nie bronie p0lek jak cos. Ja bronie rozowych, ktore sa porzadne, przed nazywaniem ich p0lkami. Niestety obrywa mi sie za to no bo przeciez "hurr durr kazda to p0lka"
@secret_passenger: dowodzi ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem xd nikt nie generalizuje tylko nazywa rzeczy po imieniu. Przecież nikt nie pisze że wszystkie #rozowe to #p0lki xD
Komentarz usunięty przez moderatora