Aktywne Wpisy
PrawaRenka +306
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +68
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Rejestrujac się tutaj na forum zdawałam sobie sprawę, że taki post jak anal może wywołać spore kontrowersje, ale nie aż na miarę 3tys polubień :D To tylko utwierdza mnie w przekonaniu co mówił mój znajomy, że tutaj na wykopie poznam większość prezesów, informatyków 15k, osób z zaburzeniami depresyjnymi czy wiekszość starych koniów wciąż mieszkających z rodzicami, wystraszonych życiem i zmianiami czekających na ich śmierć, żeby w końcu zamieszkać w swojej komnacie samemu. To przykry obraz. W sumie nie dziwię się, czemu tutaj wykopywane są zawsze takie popieprzone rzeczy. Co 40sekund ktoś się zabija na świecie, a w nowym roku ma to wzrosnąc dwukrotnie czyli co 20sekund ktoś będzie zakładał sobie sznur na szyje.Ile ludzi z wykopu to czeka? Myślę, że większość widząc ile tutaj mizoginów i osób z problemami z własnym ja.Niektórzy mocno są odrealnieni i zatrzymali się w swoim świecie iluzji, którą sami wykreowali i w którą sami chcą wierzyć.To przykre, moment, w którym życie skróci im koci ogon i ich zweryfikuje.Dla niektórych będzie to jak wyrok.
Nie myślałam, że tak szybko zrobię się popularna na wykop i , że tak dużo tutaj frustratów seksualnych. Nie wiedziałam jednak, jak dla dużej ilości osób ten temat jest albo tabu albo zazdroszczą, że nigdy nie spróbują czegoś takiego no chyba, że im kolega albo siostra da :D You made my day wykop. Liczę na więcej takich akcji, obserwujcie i nigdy się nie poddawajcie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczenie #rozowepaski #thebestofmirko
@ZmianaZycia: Przecież zestawienie tych dwóch wpisów to były zwykłe heheszki i myślę że sporo osób tylko w taki sposób do tego podeszła, a nie biorąc to na poważnie. To tylko portal ze śmiesznymi obrazkami.
Ale co do reszty - serio sie nie ma co przejmować ani tamtym wpisem, ani komentarzami.
Wpis był kopia cudzego komentarza, a co do nienawistnych wpisów..swego czasu próbowalan pisać z przedstawicielami pewnych tagów. Czego to się ja o sobie nie dowiedziałam :D
No chyba, że spodobała Ci się ta negatywna atencja u przegrywów, trolli i spermiarzy, wtedy możesz jeszcze próbować dolewać oliwy do tego ognia takimi wpisami.
@ZmianaZycia: Ale że kim niby jesteś?
i myślę że większość osób podeszła do tego raczej jako heheszki i jutro już nikt nie będzie pamiętał ;)
Jeśli nadal chcesz pogadać o seksie to napisz na priv :)
I polecam czarnolistować, bo sporo tutaj zakompleksionych osób :)
Poza tym dystans,dystans,dystans - bo zwariujemy :)
usuń konto i idż na jakiś wizaż, tam cie będą papsi klepać po pleckach
Komentarz usunięty przez autora
@ZmianaZycia: Tak Ci sie tylko wydaje.
@ZmianaZycia: Pierwszy raz cię tu widzę. I ostatni, bo nie toleruję atencyjnych różowych.
@ZmianaZycia: generalnie masz ból d--y ale z tym powyżej to sie zgadzam