Aktywne Wpisy

mirko_anonim +218
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?

Melkovva_ +2
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.3% (820)
- nie 7.7% (68)

źródło: comment_so12zAdZhg3szUMLjL1xOliHfaxNKu8S.jpg
Pobierz:)
Co tam, jak tam?
Znowu bany zbierasz... Ty się nigdy nie nauczysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do banów, to wiesz jak jest. Nie moja wina, że przy panelach administracyjnych często-gęsto siedzą ludzie ze szkła i porcelany. ;)
W ogóle to miałem się do Ciebie odezwać, jakiegoś maila mam, i tak minęły... Ze dwa lata? XD
Ło kuchwa, KOTA MASZ? O_O
Żartuję. :)
Gratki z okazji zmian, bardzo zacnie.
U nas spokój, dalej razem, teraz pracujemy w jednym korpo, w którym wszyscy są przekonani, że wyglądam na 10 lat mniej, a zachowuję się na 30 mniej. Nawet mój szef, który jest ode mnie młodszy mówi do mnie "chłopaku" ;D
Brak dzieci, dobry a-----l w rozsądnych dawkach i postrzeganie świata jako miejsca zbyt powalonego aby mogło być realne. ;)
W Lidlu jest teraz promocja: 4 komesy + zacne szkło za bodajże 28 zeta.
Mocne uderzenie, ale naprawdę warto moim zdaniem.
Ooooooooo, panie. Portery KOMESa to jest mistrzostwo. Krzepkie, wyraźne w smaku, a jednoczesnie nie czujesz że zarzucasz spiryt z karmelem czy landrynkami udający browara.
Barley Wine, który jest w tym akurat zestawie to 12 volt / 27 wagowo, czyli praktycznie winiacz, a dobre to, a że dobre. Nawet nie czujesz, że się mocujesz z poważnym zawodnikiem.
Do tego jest tam jeszcze niebieski Russian Imperial Stout, Złoty dębowy i najsłabszy z tej kolekcji, ale też bardzo w porzo