Wpis z mikrobloga

@TymRazemNieBedeBordo: Caly czas miał werwe. Poprzedni branch był nastawiony na fixy i finalizacje sporej czesci elementow, stad były rzadko i takie male. Ponadto on wielokrotnie podkresla, że szybko wrzuca to, co ściśle zwiazane z mechaniką gry a jakieś elementy otoczenia, nieznaczące npcty czy inne duperele nie daje od razu bo nie ma potrzeby. No i ma życie prywatne więc chyba zasługuje by pare tygodnii czasem odpocząć ( ͡° ͜ʖ
@TymRazemNieBedeBordo: + testuje inne rzeczy wczoraj na discordzie dokopano się w plikach, ze "byc moze" pojawia sie inne dzwieki Satsumy (zalezne od tłumika lub gaźnika), sam na steamie pisał, że ma już jakieś tam ustawienia amortyzatorów ale nie wie jak to jeszcze ugryźć by były dostepne do ustawienia przez gracza no i MWC, ponoć wybrał już "dzienny samochód" (nie do składania, do jezdzenia jak Van) ( ͡° ͜ʖ ͡
StraznikZawartosci - @TymRazemNieBedeBordo: + testuje inne rzeczy wczoraj na discordz...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@StraznikZawartosci: ja mu nie zarzucam braku update. Sam wiem jak to wygląda od kuchni, w czasie gdy ja zawiesilem swój projekt do dziś on dodał tyle, że powstała nowa gra z nowym contentem na, nie przesadzam, dla nowego gracza setki godzin. Twórca jest zajebisty i ile by nie wolał za mwc, zasługuje na preorder za najwyższą cenę. Tyle lat tworzyć, udoskonalac tytuł.

Po prostu tyle dobrego że aż chce się więcej
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Mnie samego zmotywował do wreszcie wygrania wyścigu + ukończenia wątku fabuły bo wypadałoby po tylu latach od zakupu. Plus to że mam kierownice naprawdę pomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°) wreszcie jak umieram to nie po wypadnieciu z trasy przy 50kmh tylko dlatego że stockowy amortyzator przy 190 odbił za bardzo na hopce na asfalcie.