Wpis z mikrobloga

Znajoma mi właśnie pokazała typa który pisze do niej na #tinder, ja wiedziałem że tacy ludzie istnieją, ale dopiero teraz, jak przejrzałem na oczy to mnie to na serio uderzyło swoją realnością.
Koleś pisze do niej "hej, co tam, cześć, ej, odpisz, odpisz kretynko, umówimy się, ale ty jesteś nieśmiała, siemka, ej umówmy się" itp. od ebanego początku października (dokładniej 2 października) pomimo faktu że ANI RAZU MU NIE ODPISAŁA XDDD
Jak mało godności, jak mało rozumu, jakiegoś człowieczeństwa, jak dużo spermiarstwa trzeba mieć aby coś takiego robić? xD I najlepsze jest to że to nie jest pierwszy raz xDDD już miała kiedyś jednego, który zachowywał się tak samo. Serio nie ma co się dziwić że lochy na Tinderach są takie wybredne, przeciętny Mirek nie jest w stanie pojęć jaki ZALEW wiadomości od zawziętych spermiarzy dostaje dobrze wyglądająca dziewczyna.

#przegryw ##!$%@? #stulejacontent #podrywajzwykopem #bekazpodludzi #spermiarzalert
ramzes8811 - Znajoma mi właśnie pokazała typa który pisze do niej na #tinder, ja wied...

źródło: comment_apS1GoJrIbMaVBkp1FcGwTTsSESfZm79.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@ramzes8811: oj dużo takich spermiarzy jest, sam jak się spotykam z dziewczynami z ekipy to lubię popatrzeć co tam u nich na tinderze świszczy i jak widzę tych spermiarzy wypisujących pomimo ignorowania to aż mnie strzela ()
  • Odpowiedz
  • 1
@nosacz_ninja przypuszczalnie dostała takich ("hej") 100 podczas jednej doby i nie wyrobiłaby się z niczym gdyby na każdą odpisała w ciągu - powiedzmy - godziny od napisania.
  • Odpowiedz
@caslin
@ramzes8811
Po przeprowadzeniu kilku obiektywnych eksperymentów społecznych stwierdzam, że atrakcyjny dla płci przeciwnej osobnik, tzw. chad zawsze dostanie odpowiedź, i to dosyć szybko, również pisząc tylko "hej". Jak widać we wstępnej selekcji zostaje podjęta decyzja kto zasłużył swoim wyglądem na to by się z nim przywitać. W sumie to smutne
  • Odpowiedz
  • 0
@nosacz_ninja
Tinder to płytkie miejsce, gdzie ludzie logują się właśnie po to, by płytko się komuś przypodobać. Nie trzeba do tego eksperymentów społecznych.
Masz tylko zdjęcie oraz "hej co tam". Albo wplątujesz się w 100 miałkich konwersacji, albo olewasz przeciętnych z przeciętną gadką.
  • Odpowiedz
@nosacz_ninja: zadna nowość. Chad moze spermić ile chce ale często jego spermienie jest wynagradzane.
@caslin: w realu jest to samo . Dziewczyny które nie mają tindera mają te same metody selekcji .Tinder tylko pokazuje jak wygląda brutalna rzeczywistość
  • Odpowiedz
  • 0
@Shatter
- hej
- hej
- czego szukasz na tinderze?
- (cisza przez 3 dni)
To jest okej?
Bo według mnie lepiej nie odpisać wcale niż odpisać i olać po kilku zdaniach
  • Odpowiedz
  • 0
@Shatter masz 100 osób, które napisały w tej samej chwili, napisały w sumie to samo (hej, co robisz na tinderze?) i oczekują na odpisanie. Co robisz?
Serio pytam bo jak próbowałam się z częścią pożegnać grzecznie i usunąć parę,, to zostałam zwyzywana od suk.
  • Odpowiedz