Wpis z mikrobloga

HALO HALO
Wczeniej w tym wpisie informowałem o tym ze cos je%#o w toruniu i ktos wyladował na sor
https://www.wykop.pl/wpis/45976649/halo-halo-wlasnie-przywieziono-na-sor-w-toruniu-da/

Teraz okazało sie ze Daniel Śledzikal Wieprzynski znany jako magiKAŁ musi czekać na operacje bo bloki sa zajęte z tego powodu,że wczesniej jebła dupa Małyszowi/Baobabowi/Rafatusowi/Bystrzakowi/I temu co ma nos jak kutos diabła

MAGIKAŁ KRZYCZAŁ

Jestem POTĘŻNYM STRIMEREM 2lata na słuchawce byłem,palec złamany najwięcej widzów na polskim jutjubie WALCZYŁEM W FAME MMA 2 razy przegrałem ALE WYGRAŁEM BO LICZY SIĘ SERDUCHO,złamana noga Jako pierwszy wywoływałem duchy,te ruskie to kopiują od nasz wszystko my i tak zrobimy to lepiej PAMIETAJCIE KOCHANI STRIM WRÓCI MY BĘDZIEMY SILNIEJSI KOCHAMY WAS GOSIA WAS POZDRAWIA OBECNIE LEZE na izbie obok mnie gość co wymordował cała rodzine a po drugiej stronie gosc który był na MARSIE czaicie NA MARSIE PDW chłopaki zapamietam to jak jedlismy chleb z woda i palilismy liscie eukaliptusa w kibelku ZNISZCZYMY TEN SZPITAL I SOR WCHODŹCIE I WYSYŁAJCIE ZŁE OCENY ZADARLI NIE Z TYM CO TRZEBA PANIE CEBULA czemu nie zrobi pan reportażu o tym jak ukraincy robia strimy a nie atakujecie niewinnych ludzi mnie i moja rodzine dla której jest to wszystko
#patoruski #danielmagical #rafatus #gural #bystrzaktv #patostreamy
  • 1