Aktywne Wpisy
Jacek12 +75
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #pseudonauka #neuropa #naukowcywiary #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@PreczzGlowna: Ja p------ę, a później wielkie zdziwienie że ludzie nie traktują środowisk konserwowych poważnie.
Ps. Tytuł to oczywiście nieporozumienie
Niech zgadnę, nie potrafisz zrozumieć tekstu mówionego w języku polskim, więc każdego który postuluje zniesienie przymusu szczepień, nazywasz foliarzem.
@nick-uzytkownika: Różnica między samozwańczymi konserwatystami i reakcjonistami a faktycznie rewolucjonistami pokroju Brauna, a rzeczywistymi konserwatystami (choćby tylko epistemologicznymi, politycznie mogą być lewakami) polega na tem, iż ci drudzy uznają autorytet (co nie koliduje z potrzebą samodzielnego zrozumienia problemu i uczciwej krytyki mylących się autorytetów) mądrzejszych od siebie w poszczególnych dziedzinach, ci pierwsi (jak Braun właśnie) wierzą w swoje nadzwyczajne, zwykle hiperbolizowane w jaźni predyspozycje, grzesząc
@matcheek: Z jego głupimi docinkami do osób z ramienia administracji rządowej i nauki oraz z insynuacjami o tym, że badania 5G są opłacane przez jakieś niezidentyfikowane siły z zagranicy.
Pominę to, że twierdzenia jakoby nikt nie był odpowiedzialny za ewentualne szkody są nieprawdziwe - gdyby nadajniki wywolywały faktycznie
@dendrofag: ja nazwę. Foliarzu.