"Łysy nie może być Chadem? Hahaha Po prostu ogól głowę na łyso i zrób sylwetkę na siłowni. Nie rób sobie wymówek! Popatrz tylko na Jasona Stat..." TWARZ JEST WSZYSTKIM! Zapamiętajcie sobie to raz na zawsze. Jedynie mężczyźni z bardzo wysoce zandrogenizowaną twarzą, po utracie włosów mogą pozostać atrakcyjni dla kobiet. I to też nie dla wszystkich, bo część z automatu odrzuci Stathama tylko dlatego bo - "Nie lubię łysych hehe". Tak wysoka androgenizacja facjaty jak u Stathama występuje bardzo rzadko. Zakolakowi COPE-erzy, podają w/w oraz Dwayna Johnsona (dziwnym trafem z budową atlety, 196cm wzrostu o egzotycznych rysach twarzy) za przykłady... Oni wyglądają znacznie powyżej przeciętnej jak na swój wiek. Już nie mówiąc o tym, że są znanymi na cały świat aktorami z Hollywood, z dziesiątkami milionów dolarów na koncie. Wy, jako manleci z przeciętną/słabą androgenizacją twarzy myślicie, że będziecie mieć równie wielkie powodzenie jak "The Rock" po utracie włosów? Jeśli kobiety nie zwracają na Was uwagi teraz gdy macie włosy (a raczej ich resztki) to nie zaczną tego robić gdy ogolicie głowę i zrobicie sylwetkę. Taki oto, ZakolPill ode mnie z rana... #przegryw #lysienie #zakola #zakolaboners #blackpill #redpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #wyglad #stulejacontent #takaprawda
@Blackpill_RAW: Tutaj duże znaczenie ma także to, że gość z pierwszego zdjęcia nie jest wysportowany. Twarz osoby z niską tkanką tłuszczową wygląda zupełnie inaczej i prawie zawsze lepiej. Choć oczywiście nie neguję tego, że łysiejący mają problem.
@Blackpill_RAW: sam pisałeś, że masz superfacjatę i problem tkwi gdzie indziej, bo jesteś autystyczny. To rozumiem, że dołujesz tych, którzy nie mają nawet wyglądu i mają przez to skopaną pewność siebie i psychikę ogólnie?
@ameneos: GdIe ja pisałem, że mam superfacjate? Jestem uważam przeciętny, z wyglądu. Ale widać to wystarczająco by być w typie jakiegoś procenta dziewczyn. Bardzo sporadycznie dostawałem IOI od dziewczyn tylko przez 0 umiejętności społecznych nie potrafiłem nic z tym zrobić
@RoastieRoast: to już pisałem w innym watku, ze te głupoty o tym jaki charakter jest najważniejszy powtarzają tylko faceci. Każda łaska na wykopie ci powie, ze charakter wazny, ale musi być chemia czytaj musisz być przystojny
@Eugeniusz_Zua: Ja nie mam absolutnie żalu o to do kobiet. Mi fizycznie podoba się bardzo mało kobiet. Wiem, że to nie jest racjonalne gdyż sam nie wyglądam jak model tylko co z tego skoro nic na to nie mogę poradzić
@Blackpill_RAW: ,,Jest takie powiedzenie - "Ładnemu we wszystkim ładnie", czyt. Jeśli posiadasz wysoki potencjał genetyczny do spłodzenia silnego potomstwa, to w większości fryzur/ubiorów/innych rzeczy zależnych od woli, będziesz odbierany przez osoby odmiennej płci jako ktoś atrakcyjny." Chyba, że jesteś gruby, wtedy nie będziesz odbierany jako ładny/atrakcyjny.
TWARZ JEST WSZYSTKIM!
Zapamiętajcie sobie to raz na zawsze. Jedynie mężczyźni z bardzo wysoce zandrogenizowaną twarzą, po utracie włosów mogą pozostać atrakcyjni dla kobiet. I to też nie dla wszystkich, bo część z automatu odrzuci Stathama tylko dlatego bo - "Nie lubię łysych hehe".
Tak wysoka androgenizacja facjaty jak u Stathama występuje bardzo rzadko. Zakolakowi COPE-erzy, podają w/w oraz Dwayna Johnsona (dziwnym trafem z budową atlety, 196cm wzrostu o egzotycznych rysach twarzy) za przykłady... Oni wyglądają znacznie powyżej przeciętnej jak na swój wiek. Już nie mówiąc o tym, że są znanymi na cały świat aktorami z Hollywood, z dziesiątkami milionów dolarów na koncie.
Wy, jako manleci z przeciętną/słabą androgenizacją twarzy myślicie, że będziecie mieć równie wielkie powodzenie jak "The Rock" po utracie włosów?
Jeśli kobiety nie zwracają na Was uwagi teraz gdy macie włosy (a raczej ich resztki) to nie zaczną tego robić gdy ogolicie głowę i zrobicie sylwetkę.
Taki oto, ZakolPill ode mnie z rana...
#przegryw #lysienie #zakola #zakolaboners #blackpill #redpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #wyglad #stulejacontent #takaprawda
Choć oczywiście nie neguję tego, że łysiejący mają problem.
@majkkali: Jezu, zaraz 2020 a faceci dalej wierzą w "nastawienie".
Już nawet laski przyznają otwarcie jak ważny jest wygląd i wzrost ale ci dalej w zaparte.