Wpis z mikrobloga

@wqdqweff: Ale cała półka Rap była w tych opakowaniach xDD

@Xennonek: Zaśmiałem się trochę bo czasami oglądam trochę tego śmiesznego gościa Absurdy w Polskim rapie i czasami się zastanawiam kto słucha tej hipokryzji xD
  • Odpowiedz
Ale cała półka Rap była w tych opakowaniach xDD

@Antybuka: no bo pewnie pracownik Empiku, który to pakował nie chciał tracić czasu na doktoryzowanie się, który raper jest recydywistą, który patusem, złodziejem czy mordercą, więc wrzucił wszystkich do jednego wora ;]
  • Odpowiedz
@Antybuka: wgl to wystarczy zajrzeć do historii rapu i zobaczyc gdzie powstal ten gatunek muzyczy, byly to czarne getta, najniższa klasa spoleczna. Rapowalo sie wtedy o dragach i ruchani #!$%@?, 2019 nic sie nie zmienilo
  • Odpowiedz
@Antybuka: Tak, pracowałem w Empiku i tylko kradli właśnie polski rap, ganja mafie, popka, bedoesa, hemp gru etc. co 4 godziny musiałem wychodzić i liczyć czy stan fizyczny zgadza się z tym w bazie. Takie antykradzidzowki ze to tylko pic na wodę xD
  • Odpowiedz
Jak chcecie #!$%@? ochroniarzy i pracowników Empiku to bierzcie te płyty do łap i rozkładajcie po całym sklepie. Szukanie zajmie im z 4h, jak mnie to #!$%@?
  • Odpowiedz