Aktywne Wpisy
Ryneczek +1068
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +39
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Otóż nie.
Studiuję kierunek wybitnie kobiecy, do tego stopnia, że jestem JEDYNYM facetem na całym roku.
Ja i 62 dziewczyny.
Pewnie sobie myślicie "to pewnie masz branie, nie możesz się opędzić od dziewcząt hehe".
Nic bardziej mylnego.
Jakieś 85% traktuje mnie jak powietrze, a pozostałe jak wyższą koleżankę w spodniach.
Jeżeli jesteś przegrywem, to nawet jakbyś został ostatnim mężczyzną na ziemi kobiety miałyby cię w dupie.
Jeżeli jesteś chadem, to adoratorki znajdą cię nawet schowanego w bunkrze na środku pustyni.
Taka prawda. Bolesna, ale prawda.
#blackpill #przegryw #chad #studia #studbaza
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@dzbanzyciowy: chłopie ty masz po prostu urojenia, bardzo ładna twarz i do tego 185 cm wzrostu to już jest aparycja modela, bardzo maly promil społeczeństwa tak ma, kobiety same by do ciebie zagadywały i prosiły o sex