Wpis z mikrobloga

@kult_cwaniaka: widzę ze zapiekła cię d--a wieśniaku ( ͡° ͜ʖ ͡°) pogódź się z tym, ze twoje tereny są tylko trochę bardziej rozwinięte od tych wschodnich, ale to nadal syf i polska z

Elo
  • Odpowiedz
@Joii: O, widzę, że toś tu nawet ładnie zrozumiał aluzję na temat lokalnego ćwierćinteligenta! Brawo! Tak właśnie myślę o takich osiedlowych sebkach-łebkach galicyjskich.
Ale no niestety nie na wsi akurat nie mieszkam i w sumie nie dane mi było. Może kiedyś, bo pomysł niezły.
  • Odpowiedz
@Joii: Oo, błyskasz widz wiedzą kolego. Gdzie tak historii uczą? W szkołach osiedlowych dawnej Golicji i Głodomerii? W sumie nie jest rozczarowujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, z ziemiami odzyskanymi też nie mam w sumie nic wspólnego.
  • Odpowiedz
@naciski

@piotre-gie: To o czym mówisz Ty jest tylko dowodem anegdotycznym, bo skoro Ty "mieszkasz tam i nie widziałeś i słyszałeś czegoś to to nie istnieje". Polecam poczytać o błędach poznawczych, bo to jeden z wielu którym ludzie ulegają

Ty za to "nie byłeś, ale wiesz że istnieje". Sam byś się lepiej przyłożył do lektury.
  • Odpowiedz
@Andi128

@piotre-gie: nie zesraj się, ja Ci tylko wyłożyłem że zachód polski wstydzi się że ma w kraju takie wypizdziajewa gdzie żyją ludzie z dziewiętnastowieczna mentalnością przynoszacy wstyd wszystkim Polakom na arenie miedzynarodowej. Jak nie atakują w Białymstoku parad równości to w Rzeszowie jakieś śmieszne strefy wolne od lgbt, a Europa nie rozumie i się z całej Polski śmieje. Zwyczajnie za was i za opinie jaka generujecie całemu narodowi
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lanekrasz: ej na Podlasiu jest Dino w Zambrowie, a poza tym jeśli przyrownujesz Posiadanie Dino w regionie do bycia w wyższej klasie społecznej do gratuluję samooceny :D
  • Odpowiedz
@Andi128

@zwodzio: na zachodzie takie incydenty są traktowane jako patologia i piętnowane a nie popierane i wręcz firmowane przez władze samorządowe jak ma to miejsce we wschodnich wojewodztwach

Truskolaski mocno się obrazi na Ciebie za te stwierdzenie.
  • Odpowiedz
ja wiem, że żarty itd, ale po c--j ten umęczony kraj jeszcze dzielić na A B C? jedziemy na jednym wózku przypominam ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@piotre-gie: nie, to Warszawa, Wroclaw, Krakow, Poznan i Wroclaw ciagna ten wozek a reszta polski na nim siedzi i placze jak to im zle
  • Odpowiedz