Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Na początku w Świdniku i Chodlu
#dino #lublin
Elo
Wielkopolska to Polska A? Bo u mnie w co drugiej wiosce mamy Dino :)
Ale no niestety nie na wsi akurat nie mieszkam i w sumie nie dane mi było. Może kiedyś, bo pomysł niezły.
Komentarz usunięty przez autora
Nie, z ziemiami odzyskanymi też nie mam w sumie nic wspólnego.
Ty za to "nie byłeś, ale wiesz że istnieje". Sam byś się lepiej przyłożył do lektury.
Poziomem czego?
Truskolaski mocno się obrazi na Ciebie za te stwierdzenie.
@piotre-gie: nie, to Warszawa, Wroclaw, Krakow, Poznan i Wroclaw ciagna ten wozek a reszta polski na nim siedzi i placze jak to im zle