Ten obrazek jest kwintesencją prawactwa na wykopie, takim już dla mnie ich symbolem. Co my tutaj mamy:
- atak na dziecko ludzi, którzy ochronę dzieci niosą na sztandarach - wyśmiewanie choroby dziecka poprzez dobranie ujęcia twarzy - fiksacja analna - zero treści
@Titufe: najwięksi truciciele oceanów i atmosfery to Chiny i Indie - akurat atmosfera i oceany to systemy globalne, więc co z tego, że u nas zatruwanie będzie na poziomie 0, skoro syf nadleci i nadpłynie z Azji? Oczywiście trzeba iść w stronę likwidowania zatrucia (chociażby bo to rozwija technologię), ale nie róbmy jaj - na serio wrzask na Europę o trucie jest nad wyrost
@lakukaracza_: a dla mnie to prowokacyjne, niegroźne i całkiem zabawne wyśmiewanie kontrowersyjnej ikony popkultury. Łatwo jest napisać że jej dziecko atakujo, ale jak ludzie darli łacha z Biebera który też był dzieckiem to miałeś takie same obiekcje? To symbol popkultury i skrzywdzona osobowością publiczną przez rodziców nastolatka, nie zdoxowany przedszkolak.
Beka z prawactwa leci non stop, często też mało smaczna i prowokacyjna, sam ją zresztą z rozkoszą uprawiam, ale #!$%@?ż miejmy
Ten obrazek jest kwintesencją prawactwa na wykopie, takim już dla mnie ich symbolem. Co my tutaj mamy:
- atak na dziecko ludzi, którzy ochronę dzieci niosą na sztandarach
- wyśmiewanie choroby dziecka poprzez dobranie ujęcia twarzy
- fiksacja analna
- zero treści
@lakukaracza_: Do tej pory obserwowałam te nieśmieszne walki pomiędzy lewicą i prawicą na wykopie, i doszłam do wniosku że wy jesteście tak samo #!$%@?ęci, jak z lewa i z
- atak na dziecko ludzi, którzy ochronę dzieci niosą na sztandarach
- wyśmiewanie choroby dziecka poprzez dobranie ujęcia twarzy
- fiksacja analna
- zero treści
#bekazprawakow #neuropa #gretathunberg
Beka z prawactwa leci non stop, często też mało smaczna i prowokacyjna, sam ją zresztą z rozkoszą uprawiam, ale #!$%@?ż miejmy
szczyt humoru
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@prnppp: Co? #urojeniaprawakoidalne
Komentarz usunięty przez autora
@lakukaracza_: Do tej pory obserwowałam te nieśmieszne walki pomiędzy lewicą i prawicą na wykopie, i doszłam do wniosku że wy jesteście tak samo #!$%@?ęci, jak z lewa i z