Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:00, Niedziela, 01 grudnia 2019. Imieniny: Natalii, Eligiusza, Edmunda. Słońce podniesie się dziś o 07:43. Będzie oświecało nas 7 godzin i 44 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:35 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:27. Ciemna noc zapadnie o 16:56, ale gwiazd można wypatrywać od 16:10. Dziś zaczyna się nowy miesiąc, Wypłata już tuż tuż ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
PIZZA WG PRZEPISU @algus
PRZEPIS i SKŁADNIKI
Dzień dobry, wczoraj u ziomka siedziałem do 23 przy remoncie (nie wierciliśmy, żeby nie było xD) świetnie spędzony czas efekt roboty
Trzymajcie się w tym grudniu!
Dobryyy, ja dopiero wstałam xD Nie grałam wczoraj bo mnie wyciągnięto na małą posiadówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rosół zjedzony? Bo ja tak, teraz dopycham
@wyinwidualizowany: @Jakuzajp: @Dziesion: @SlenderCzester: @Sikorka2017: @wynalazek_one: @TomTailor100: @Pjotsze: @buczubuczu: @Slawomir: @bolorollo: @Pelit: @unizony_czlonek: @martix437: @MalaGlupiaMiejscowosc01: @Wejszlo: @bolorollo: