Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry #cytatnadzis #ciekawostkanadzis #pomyslnaobiad

Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:00, Niedziela, 01 grudnia 2019. Imieniny: Natalii, Eligiusza, Edmunda. Słońce podniesie się dziś o 07:43. Będzie oświecało nas 7 godzin i 44 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:35 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:27. Ciemna noc zapadnie o 16:56, ale gwiazd można wypatrywać od 16:10. Dziś zaczyna się nowy miesiąc, Wypłata już tuż tuż ( ͜͡ʖ ͡€)

Wielkie słowo

Ciekawostka na dziś:

Brak pomysłu na obiad?
PIZZA WG PRZEPISU @algus

PRZEPIS i SKŁADNIKI
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry #cytatnadzis #ciekawo...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Dziesion: @micke: @algus: @Sikorka2017: @wynalazek_one: witajcie. Grudzień przywitał mnie ładnym słońcem za oknem, w nocy był jakiś mróz, ale nie patrzyłem jeszcze za okno - dopiero wstałem. Od jakiegoś czasu jestem bardziej senny, niż zwykle, chce mi się spać w ciągu dnia i mam większe pragnienie. Powinienem się umówić na krzywą cukrową, bo jak jeszcze się okaże, że mam cukrzycę, to chyba
  • Odpowiedz
1 grudnia, o 7 rano na ławce przed domem leżało trochę śnigu. Musiało lekko posypać przez noc. Dzisiaj ubieramy choinkę, z tej okazji wrzucam ulubiony przez wszystkich świąteczny kawałek.
Trzymajcie się w tym grudniu!
bolorollo - 1 grudnia, o 7 rano na ławce przed domem leżało trochę śnigu. Musiało lek...
  • Odpowiedz
@bolorollo: Codzienne klikanko nie przedłuża subskrybcji, a może powinno... Jak nie klikniesz w dniu kiedy jesteś skreślany z listy to Cię potem nie zawoła
  • Odpowiedz
@algus: Tak, co prawda F1 się nie interesuję ale ziomek mnie poinformował, więc w pierwszej kolejności szukałem zdjęcia mojego ojca, ale nie było, potem mówię dobra niech będzie Robercig.
  • Odpowiedz