Aktywne Wpisy

bylem_simpem +9
Mirki, czy w wieku 50 lat jest sens iść na kurs prawa jazdy A, czyli motocykle? Ciągnie mnie do tematu od lat ze względu na rodzinne tradycje, ale nie wiem czy już nie jestem za stary? Jest tu ktoś, kto w podobnym wieku zaczął przygodę z jednośladem i się nie zabił? xD
#motocykle #nocnazmiana
#motocykle #nocnazmiana

PorzeczkowySok +27
Wróciiłeem :3
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿
ale to miłe że zauważyliście moją nieobecność, jesteście uwu (。◕‿

Jak się zachować gdy mnie ktos nagrywa przy pracy ( nie szef) tj. Gdy ustalamy plany i ustalany jak co ma wyglądać oraz jak juz cos robie u klienta a on nawet mnie nie powiadamiania o tym ze mnie nagrywa.
Co gdy zrobi mi zdjęcie fotograf bo ladnie się ubrałem i fotografuje streetwear?
Przy okazji co zrobic jak ktos nagrywa gowno pranki i wstawi moj wizerunek w jego durny kanał?
źródło: comment_obqgFIVZCV68JXmVQr6XXtKbXE5PrGUT.jpg
Pobierz@zadnoo: uśmiechnij się.
polecam art. 81 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych
Jak ktoś wstawia jakieś gównopranki z tobą to ma obowiązek zamać twoja twarz, albo podjąć inne kroki w celu uniemożliwienia identyfikacji osoby, jeśli tego nie zrobi to art. 23 k.c. w zw. z art. 24 k.c. ma zastosowanie. Naruszenie dobra osobistego w postaci wizerunku, dobrego imienia itp, można wystosować powództwo jeszcze przed publikacją danego filmu w przedmiocie niedopuszczenia nagrania do obiegu.