Codziennie doswiadczam przemocy od Polek. Przyklad z wczoraj: Ide sobie ulica, patrze sie w ziemie... waska droga. Przede mna Polka, gapi sie na mnie. W momencie gdy odwzajemnilem spojrzenie patrzac sie na jej ryjca momentalnie machnela tym ryjcem dajac wyraz swojej niecheci i obrzydzenia w stosunku do mnie. Czaicie? Szedlem sobie kulturalnie a ta mnie atakuje. To tak jakby podeszla do mnie i powiedziala TY OCHYDNY BRZYDALU nie masz u mnie szans. Wszystko za to ze Przegryw smial dzielic te sama droge z jasnie Polka. #przegryw
@Wykopowiedz: no ja jak miałem 20 lat to szedłem sobie ulicą a nie wyglądam źle bo 7,5/10 i szły 3 loszki. I kulturalnie zajely caly chodnik to tak je jebnalem z bara jak je mijalem, ze sie powywalaly. A nie gapily sie zle na mnie :p
@Wykopowiedz: Dlatego jak widzisz nadchodzący z naprzeciwka obiekt to gapisz się na polke tak natarczywie aż uzna cię za zagrożenie a nie #!$%@?. Zawsze to lepiej widzieć strach i zmieszanie, niż pogardę.
Ide sobie ulica, patrze sie w ziemie... waska droga. Przede mna Polka, gapi sie na mnie. W momencie gdy odwzajemnilem spojrzenie patrzac sie na jej ryjca momentalnie machnela tym ryjcem dajac wyraz swojej niecheci i obrzydzenia w stosunku do mnie.
Czaicie?
Szedlem sobie kulturalnie a ta mnie atakuje.
To tak jakby podeszla do mnie i powiedziala TY OCHYDNY BRZYDALU nie masz u mnie szans.
Wszystko za to ze Przegryw smial dzielic te sama droge z jasnie Polka.
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora