Wpis z mikrobloga

@raven4444: @MrSosza:
Ten Twój biszkoptowy kot identyczny co nasz XD Nasze są z tej samej hodowli, a różnica wieku rok. Różne charaktery, kotka starsza to taka hrabina i nie bardzo lubi pieszczoty, sama przychodzi kiedy chce - i to najczęściej tylko do mnie. Kocurek na samym początku pieszczota niesamowita, zwłaszcza do mojej narzeczonej - leżał na niej i przy niej. Potem miał dwie operacje (entropia obu oczu) i stał się
Pobierz SiDi - @raven4444: @MrSosza: 
Ten Twój biszkoptowy kot identyczny co nasz XD Nasze s...
źródło: comment_uzrE4iBtKRNo8coPsUw8iy7jFdz57V6v.jpg
@SiDi: Jest gigant! ;) Dawno miał te operacje? Może mu przejdzie jeszcze? Początek opisu to jakbyś moje koty opisywał. Kotka - też taka hrabina i nie lubi pieszczot. Od czasu do czasu przyjdzie i usiądzie niedaleko, ale nigdy bliżej niż na długość ręki. Kocurek to natomiast straszny przylep. Na szczęście, a może i nieszczęście bardzo często się bawią razem, co skutkuje codziennymi gonitwami o 4 rano ()
@MrSosza: Na początku roku, najpierw entropia jednego oka. Operacja, i w ciągu tygodnia widzimy, że z drugim okiem zaczyna się robić to samo. I kolejna operacja. Charakter może zmieni się tak jak mówisz, bo u tej hrabiny zauważamy, że czasami bardziej towarzyska jest.