Aktywne Wpisy
Zwierz33 +8
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
Warcomx +161
#rodzina #zyciecodzienne #niewiemjaktotagowac #feels #czujechujowochlowiek #muszesiewygadac
#takasytuacja
Mircy, mirabelki... Ziomki i mordeczki...
W związku z tym iż w weekend moja córka obchodzi 7 urodziny, dzwonię do swojej rodzicielki z pytaniem jakie ma plany na weekend?
W odpowiedzi usłyszałem, że w niedzielę jedzie na wieś i będzie tam do poniedziałku.
Pytam co z sobotą? W odpowiedzi słyszę iż wzięła laptopa i będzie ogarniać zamówienia w sklepie internetowym do północy.
Ona pracuje w dziale OK...(obsługa klienta)
A w poprzedniej firmie pracowała jako sekretarka... W obydwu miejscach pracy nie miała płacone za nadgodziny czy pracę w domu ale ona uznaje to jako coś normalnego...
DRTL: moja stara jest p------e i praca jest ważniejsza od urodzin jej jedynej wnuczki.
Za nadgodziny i pracę w domu jej nie płacą...w poprzedniej pracy także była tak zaangażowana i g---o z tego miała bo ją zwolnili.
W związku z powyższym strzelam na nią focha i blokuje jej nr telefonu razem z żoną.
Mi było przykro po rozmowie ale jak dziecku jest przykro kiedy nie ma dziadków a tylko jedna babcia przyjedzie na jej urodziny? Jak jej nie pasowało to mogła zaproponować że np przyjedzie w przyszłym tygodniu a nie w tym...
No ale co w------e bo praca ważniejsza(╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Nie siedź w domu w ferie i w wakacje](https://st.pl/$xvynkdla)
Mam się obrażać na matkę?
Bo dwa dni to tak mało.
Jasne, że teoretycznie mogłaby też się sama zainteresowac, ale obie strony mogłyby jakoś wzajemnie się uszanować.