Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
5 rok na studiach. 5 rok w tych samych grupach. I dalej to samo. Na ćwiczeniach profesor zadaje pytanie do dyskusji. Nie jest to pytanie na które należy mieć jakąś wiedzę (zajęcia z komunikacji interpersonalnej) pyta się o nasze własne odczucia co do czysto hipotetycznej sytuacji np. Jakie mamy uczucia gdy 14 latka jest w ciąży.
I stado milczy. I praktycznie za każdym razem ja dyskutuje bo te kobiety milczą. Jak nic specjalnie nie mówię to nadal się nic nie powiedzą. Jak do grupy przyjdzie jakiś facet by odrobić zajęcia to zawsze coś powie
Czy to brak własnego zdania? Pusta w głowie? Nie słuchają? Bo wątpię by 30 babek się wstydził coś powiedzieć szczególnie że znamy się już od 5 lat.
#gownkwpis #studbaza #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@NoMercyIncluded: właśnie w losowej składance można się wypowiadać bo nawet jak komuś się nie spodoba to wywalone, więcej się nie zobaczycie. A jak się jest 5 lat w tej samej grupie to strach się narazić, bo raz coś powiesz nie tak i ciągnie się to potem za tobą do końca.