Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Myślicie, że #valve nadgoni i również wyjdzie z jakimś swoim abonamentem? Nie spieszy im się bo jeszcze są na czele wspomnianych wcześniej platform, ale uważam, że z miesiąca na miesiąc gracze coraz bardziej się rozchodzą i zaczynają korzystać z innych, przystępniejszych opcji dostępu do gier.
Ja osobiście niedawno zacząłem być bardziej aktywny na originie ze względu na BFV w abonamencie. Oferta #microsoft też jest niezła bo dostajemy sporo fajnych tytułów single i multiplayer (forza, subnautica, dead by deadlight, the outer worlds i wiele innych..)
Jak Valve czegoś nie ogarnie w 2020 to mogą stopniowo tracić użytkowników. Z drugiej strony, jeśli wprowadzą jakiś abonament to podejrzewam, że zgniotą oferty EA, Microsoftu czy Ubi.
#gry #pcmasterrace #steam
Komentarz usunięty przez moderatora