Wpis z mikrobloga

Fenomen Bonusa to stworzyła federacja fame mma WG który mówiąc o Bonusie towarzyszą mu emocje jakby zobaczył matkę boską na szybie albo Pan Pawłowski który zapowiada Bonusa na konferencjach lub gali dostając jednocześnie orgazmu.Fakt jest taki że Bonus niczym nie zasłynął aby był jakimś WOW,to raczej cyrkowiec na etacie który ma dymić na konferencjach potem jeszcze szybki wpier...l w klatce i fajrant.Z resztą gwiazda powoli gaśnie bo ile można oglądać jedną i tą samą komedie?
#patostreamy #famemma #danielmagical #boxdel
  • 9
@Gamerrr: Nie mam czego,robić z siebie internetowego półgłówka żeby dostawać oferty walk na fame mma to nie moja bajka.Dla mnie fenomenem to jest np Mike Tyson,Fiodor Emalianenko albo Cristiano Ronaldo a nie jakiś tam Bonus,takie bajki to WG może dzieciom wciskać.
@stefan12323432123: on nie robi, tylko jest naturalnie w lekkim stopniu uposledzony, natomiast target fake mma to dzieci, których to bawi i będzie bawiło. Zresztą wystarczy spojrzeć na wykopków, których od kilku miesięcy bawi wykolejenie tramwaju we Wrocku czy te same memy z Lewandowskim/Kubicą, żeby stwierdzić, że bonus i fake mma to związek idealny jeśli chodzi o profity.
@stefan12323432123: Wuwunio na nowo wypromowal tego imbecyla niesmiesznego.Miedzy innymi za spawa jakis beznadziejnych pseudo horrorow dokumentalizowanych typu Klątwa Jeziora Tukum.Ktore sa beznadziejne ale czytam w kometarzach ze jacys debile po kilka razy tracili po 2h z zycia by te gowno obejrzec.