Aktywne Wpisy
aleksc +12
Galeria-Widgeta +13
Płatny urlop na psa lub kota. Czy trafi do Kodeksu pracy?
Fundacja Centaurus rozpoczęła zbiórkę podpisów pod petycją o płatny urlop medyczny dla pracowników, którzy muszą zabrać swoje zwierzęta do weterynarza w nagłym wypadku.
"Czy kiedykolwiek musiałeś opuścić pracę, ponieważ twój zwierzak był chory? Większość z Nas była w w tej sytuacji - i to jest zawsze trudna decyzja do podjęcia. Czy iść do pracy i ryzykować zdrowie swojego zwierzaka, czy może
Fundacja Centaurus rozpoczęła zbiórkę podpisów pod petycją o płatny urlop medyczny dla pracowników, którzy muszą zabrać swoje zwierzęta do weterynarza w nagłym wypadku.
"Czy kiedykolwiek musiałeś opuścić pracę, ponieważ twój zwierzak był chory? Większość z Nas była w w tej sytuacji - i to jest zawsze trudna decyzja do podjęcia. Czy iść do pracy i ryzykować zdrowie swojego zwierzaka, czy może
Spotkałem się z kolegą, a kolega jest od tego, żeby czasem napić się z nim - choć częśćiej jedziemy w góry. Z kolei żona ma imieniny i obiecany dobry obiad, całe szczęście, że Turbacz jest tak blisko. Wyjazd 6, powrót 10:30 - tak szybko chyba jeszcze nie obróciłem. Aż do Myślenic mgły, na dole przymrozki, na górze - fantastyczna inwersja; o 8 rano na Turbaczu pogoda jak na zdjęciach - można było biec prawie na krótko. A trzy czy cztery lata temu byłem na szczycie chyba 1 grudnia; minus 10 i śnieg po pas.
#bieganie #biegajzwykopem #gory
#sztafeta #ruszkrakow