Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +724
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Ranny ukraiński żołnierz w 16:05: ruscy mają sprzęt na 5-7 lat
#wojna #ukraina
@aleksc: A zauważ kto najmocniej wyzywa od onuc. Konta założone już po rozpoczęciu konfliktu xD. Rosja prowadzi propagandę. Podobnie jak Ukraina. Ukraińcy na siłę chcą
Nawet nie popierający Rosję tylko mówiący o faktach. Na przykład wystarczy powiedzieć, że ci się ruski czołg podoba albo obwieścić im sytuację na froncie to dostają piany w pyskach.
@mial85: Problem jest taki że te osobniki siedzą TYLKO pod tym tagiem. Nie wiem czy zauważyłeś ale w znaleziskach negatywnych o Ukrainie ale bez dodanego tagu można pisać negatywne rzeczy o Ukrainie i nie dostajesz fali minusów. Ale jak gdzieś
@mial85: A wystarczy sięgnąć wstecz i okazuje się że praktycznie zawsze na początku wojny Rosja się kompromitowała. Dopiero później się ogarniała jak i przy użyciu masy pokonywała wroga. Dzisiaj Ukraina ma jakieś 30 milionów obywateli, Rosja nadal 140 a ciągle czytam jak to Rosji zabraknie żołnierzy xD. Jak
Zauważyłem to już dawno, wystarczy także nie dodawać tagu Ukraina tylko sama wojna i już można spotkać osoby z którymi można wymienić zdania i porozmawiać bez obrzucania się gównem.
Ale też prawdą jes to, że poziom łykania ukraińskiej propagandy na Wykopie jest poniżej wszelkiego komentarza. Jakiekolwiek próby kwestionowania czegokolwiek to od razu atak, że jest się ruskim trollem xD. Bańka w #!$%@?.
Czasami Ukraińcy dosadzą takiego fejka, że trzeba naprawdę RiGCz nie mieć, żeby w to wierzyć. Pamiętam z pół
@aleksc: no i randomowy, ukraiński żołnierz ma takie samo pojęcie na temat tego, ile ruscy mają sprzętu co przeciętny wykopek. Albo jeszcze mniej xD Taki żołnierz ma takie samo pojęcie o prowadzeniu wojny jak robol na linii produkcyjnej samochodów o projektowaniu aut.