Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +118
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
W komentarzach możecie uzasadnić swój wybór.
Wyniki opublikuję w kolejnym #webstuff.
#internet #windows #linux #macos #programowanie #programista15k #frontend #backend
JESTEM WEB DEVELOPEREM I W PRACY KORZYSTAM GŁÓWNIE Z:
Komentarz usunięty przez autora
1) ogrom narzędzi
2) przy okazji używania uczysz się podstaw, więc potem jak coś trzeba bardzie z devopsów ogarnąć to masz jakieś podstawy (a nie jak ludzie, co spędzili całe życie na Windows)
3) większość technologii, na których opiera się backend ma najlepsze wsparcie na Linuksie
naprawdę nie widzisz subtelnej różnicy między tym memem, a tym co robisz? no to elo...
pozdro 8
@koneser_azbestu: pociesza? w jakim sensie? dobrze że tak mało? źle że tak mało?
W każdym innym wypadku policz sobie ile godzin nad nim spędziłeś na zabawach, konfiguracjach szukaniu odpowiedzi na forach i pomnóż przez swoją stawkę godzinową, dokładnie tyle zapłaciłeś za system!