Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +26
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 44.7% (132)
- Nie 55.3% (163)

breakdown1 +7
Dobra przyznawać się, ile wrzucacie w kosmiczna dziewicę, jeśli już coś wrzucacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja myślę 500$
#gielda
Ja myślę 500$
#gielda

44/100
źródło: comment_pIWHSXk6SGamg4xC72nCOKDneqydwacd.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (43/100) nie dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 474 plusy i 18 komentarzy,
3. na 43 wpisy z nowej serii #codzienneokay to 24 wpisy nie dostały szadołbana a 19 dostało szadołbana,
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 990 osób (wczoraj było 989 osób).
źródło: comment_KdQOyQma12ceupjVuXRx06HC8gAIziTV.gif
Pobierzźródło: comment_DWpMcuuNGw2Vr1DnSLxAmP2kmBSUl3OW.jpg
Pobierz@Tomajev: duże przestoje mamy bo ciągle braki płytek A to trzeba na zamówienie a to jednak elektryka trzeba przerzucać i ciągle coś wychodzi. A dodatkowo myślimy nad zrobieniem kilku dni przerwy i powrotu do domu.