Aktywne Wpisy
yahoomlody +23
Nitka z naszymi pierwszymi samochodami
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Kwas747 +25
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
Muszę odciąć się od wszystkiego i zwiększyć swoją mądrość. Potrzebuje zaznać spokoju w tym czasie i małymi, ale konsekwentnymi i pewnymi krokami zabijać chaos. Do tego czasu postaram się nie pisać na wykopie. Jak będę miał jakieś pomysły na wpis to je napisze w notatniku, ale od tej strony chcę się teraz odciąć. Od komentowania czyichś wpisów też, bo to pochłania czas i wcale nie zbliża mnie do mądrości, przynajmniej w większości sytuacji.
I wiem, że już kilka razy robiłem przerwy i zazwyczaj były krótsze niż planowałem, no ale trudno, znowu mam taką wolę.
Do zobaczenia, nie wiem kiedy. Może za tydzień, może za miesiąc a może za 3.
Jakby co to na moim discordzie dalej będę siedział, piszcie do mnie pw jak chcecie dołączyć na mój serwer.
#przegryw #przemyslenia #niewiemjaktootagowac #zalesie #gorzkiezale #blackpill
Komentarz usunięty przez autora